RONALDO JE SAMO POČETAK: Al Nasr sprema nove BOMBE! Stižu još dve velike svetske zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

31.12.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki planovi Saudijaca.

RONALDO JE SAMO POČETAK: Al Nasr sprema nove BOMBE! Stižu još dve velike svetske zvezde! (FOTO)

Foto: Alnassr.sa

Angažovanje Kristijana Ronalda privuklo je ogromnu pažnju svetske javnosti na Al Nasr, ali u klubu iz Saudijske Arabije imaju još atraktivnih ideja koje bi mogle daleko da odjeknu poput bombe.

 

 

Čelnici Al Nasra se neće zaustaviti sa Kristijanom, već će krenuti po još dve dve velike zvezde svetskog fudbala - Maura Ikadrija i Serhija Ramosa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mauro Ikardi

 

Argentinac se nije dobro snašao u Pari Sen Žermenu i trenutno je na pozajmici u Galatasaraju do kraja sezone, posle čega se vraća na Park Prinčeva, dok je Španac pod ugovorom do kraja sezone, ali postoji mogućnost da mu bude ponuđen novi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos

Ramos je u prvoj sezoni po dolasku u Pari Sen Žermen odigrao tek 844 minuta zbog povrede, a ove je jedan od najstandarnijih sa 21 nastupom. Neće biti lako dovesti ga, ali ne i nemoguće, kao što smo se uverili na primeru Ronalda.

Što se tiče Ikardija, 29-godišnji napadač je želja i Njuels Old Bojsa, ali je jasno da argentinski klub ne može da parira finansijskoj ponudi Al Nasra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading