ZBOG NJIH SU TRIBINE U KATARU GORELE: Najlepše navijačiče sa Mundijala ostavljaju BEZ DAHA (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

31.12.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raj za oči.

ZBOG NJIH SU TRIBINE U KATARU GORELE: Najlepše navijačiče sa Mundijala ostavljaju BEZ DAHA (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Mundijal u Kataru obeležio je Lionel Mesi i tu dileme nema. Međutim, na tribinama, ali i pre i posle utakmica u centru pažnje bile su atraktivne devojke koje su pružale podršku svojim reprezentacijama. Neke su uživale u svojoj popularnosti, dok su pojedine bežale od kamera.

Ako je Argentina pobednik Svetskog prvenstva u fudbalskom smislu, onda nagrada za trijumf u marketinškom definitivno ide na adresu najpoznatije hrvatske navijačice Ivane Knol! Ova hrvatska lepotica je praktično podigla Mundijal na noge još od prvog meča Kockastih i sasvim sigurno je obeležila prethodne dane u Kataru. U Dohu je stigla sa oko 600.000 pratilaca na Instagramu, a iz nje se vratila sa 3.5 miliona na svom kontu.

Od svih devojaka na Svetskom prvenstvu u Kataru daleko najveću pažnju izazvala je hrvatska navijačica Ivana Knol, mada će mnogi reći i da nije imala konkurenciju - pošto retko da je iko pored nje smeo da se okuraži i "skine se" u slobodniju garderobu koja nije naročito poželjna u ovoj azijskoj zemlji. Međutim, da se i bez golotinje može izazvati pažnja govori primer devojke koja je izazvala pometnju uoči polufinalnog susreta Francuske i Maroka.

U pitanju je Iman Haman, jedna od najpoznatijih manekenki sveta, koja je rođena u Holandiji, međutim ima afričko poreklo - iz Maroka i Egipta. Važi za jednu od najlepših žena sveta i bodrila je Lavove sa Atlasa koji su ispisali istoriji osvajanjem četvrtog mesta.

U konkurenciji 32 devojke, čiji momci ili muževi imaju velike šanse da se nađu na Mundijalu, prezgodna Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza, uspela je da pobedi sve suparnice i na kraju osvoji ovu prestižnu nagradu Mis Svetskog prvenstva.

Nakon preko 50% glasova u grupnoj fazi, Agustina je u osmini finala uspela da u derbiju savlada Lailu Hasanović, predstavnicu Danske. Nakon toga je savlada Saru Šmit, da bi u velikom derbiju u polufinalu pobedila Sofiju Milošević.

Veliko finale je donelo okršaj sa Patrisijom Morales, predstavnicom Gane i devojkom Injaki Vilijamsa, a sa oko 60% glasova Agustina nosi pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading