GORI INSTAGRAM! Mesi UNIŠTIO Hrvatsku, a sada i Ivanu Knol! Argentinac i misica kao Petar i Jagodinka Simonović (FOTO)

Autor:

Sport

13.12.2022

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesno

GORI INSTAGRAM! Mesi UNIŠTIO Hrvatsku, a sada i Ivanu Knol! Argentinac i misica kao Petar i Jagodinka Simonović (FOTO)

Foto: Tanjug/AP/Republika.rs/Dražen Ostojić

Fudbalska reprezentacija Argentine savlada je Hrvatsku u polufinalu Svetskog prvenstva rezultatom 3:0, a odmah nakon poslednjem sudijskog zvižduka usledile su razni komentari i mimovi na društvenim mrežema. 

Jedan od najinteresantnijih osvanuo je na Instagramu, u glavnim ulogama u Lionel Mesi i atraktivna navijačica Vatrenih Ivana Knol.

Naime, na slici je čuvena scena iz domaćeg filma "Varljivo leto '68", samo što se umesto lika Petra i čuvene Jagodinke Simonović nalaze jedan od najboljih fudbalera svih vremena i nekadašnja misica.

 

 

- Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi - stoji iznad fotografije, a čuvenu rečenicu u filmu izgovara legendarni srpski glumac Danilo Bata Stojković.

Podsetimo, Ivana Knol takmičila se 2016. godine u izboru za Mis Zagreba, pa u izboru za Mis Hrvatske, kada je ušla u finale kao Mis dijaspore, jer je rođena u Nemačkoj, a deo detinjstva provela je u Bosni i Hercegovini.

Sada je Instagram model, a broj pratilaca na toj društvenoj mreži je buknuo tokom turnira u Kataru, gde je iz dana u dan opsedaju i fotografi i navijači. A ona ne skida sa sebe odeću u bojama hrvatske zastave.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading