HRVATSKOJ SE SPREMA DEBAKL, ALI ONA SIJA: Ivana ponovo mami uzdahe, Argentinci zaboravili na Mesija (FOTO)

Autor:

Sport

13.12.2022

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruče je na "Lusail" stadionu.

HRVATSKOJ SE SPREMA DEBAKL, ALI ONA SIJA: Ivana ponovo mami uzdahe, Argentinci zaboravili na Mesija (FOTO)

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Ivana Knol

Atraktivna Ivana Knol nalazi se na stadionu "Lusail" gde reprezentacija Hrvatske igra svoj polufinalni susret Svetskog prvenstva protiv Argentine.

Hrvatska navijačica Ivana Knol zauzela je svoje mesto na tribinama, a spektakl je tek tada mogao da počne. Lepu Ivanu prati ogroman broj ljudi gde god da se pojavi u Dohi, a to pogotovo važi na utakmicama. U utorak uveče, na stadionu "Lusail", ponovo je bila raspoložena da dugo pozira i profesionalnim fotografima i navijačima oba tima koji su joj prilazili i molili je za "selfi" kojim će sigurno sakupiti veliki broj lajkova na Instagramu.

Ponovo je mamila uzdahe pristutnih, čak su i simpatizeri Argentine želeli da se slikaju sa Ivanom.

 

 

Podsetimo, Ivana Knol takmičila se 2016. godine u izboru za Mis Zagreba, pa u izboru za Mis Hrvatske, kada je ušla u finale kao Mis dijaspore, jer je rođena u Nemačkoj, a deo detinjstva provela je u Bosni i Hercegovini.

Sada je Instagram model, a broj pratilaca na toj društvenoj mreži je buknuo tokom turnira u Kataru, gde je iz dana u dan opsedaju i fotografi i navijači. A ona ne skida sa sebe odeću u bojama hrvatske zastave.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading