MILOVANOVIĆ ZA TV PINK ANALIZIRAO POLITIČKU 2022: Neverovatno je kako tajkunski mediji "ne vide" očigledne uspehe predsednika Vučića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.12.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović gostovao je na televiziji Pink kod Jovane Jeremić i komentarisao aktulne društveno-političke događaje u Srbiji.

MILOVANOVIĆ ZA TV PINK ANALIZIRAO POLITIČKU 2022: Neverovatno je kako tajkunski mediji "ne vide" očigledne uspehe predsednika Vučića! (VIDEO)

Foto: printscreen

Na početku emisiji u kojoj je Milovanović gostovao zajedno sa ministrom odbrane Milošem Vučevićem, direktor Srpskog telegrafa osvrnuo se na naslovnu stranu niskotiražnog tabloida Danas koji je na naslovnoj strani novogodišnjeg izdanja objavio sraman naslov: "Godina koju je pojeo Vučić".

- Oni imaju agendu i moraju da rade šta im gazda tajkun kaže. To su novine koje nemaju nikakvu ekonomsku održivost na tržištu. Svaki dan koji prođe, oni su u minusu, s obzirom na mali tiraž. Čim medij nema "ekonomski život", on ima neku drugu, upotrebnu funkciju - objasnio je Milovanović.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Pisanje Danasa, Milovanović je potom uporedio sa Srpskim telegrafom, kako bi ilustrovao šta su sve tajkunski novinari "zaboravili" da vide.

- Oni nisu videli očuvanje mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji, gde je Vučić na različite načine uspeo da isposluje ono što nismo imali. Da porazi Prištinu u smislu bilo kakvog prilaza kosovskih snaga severu. Da ne pričam o finansijskoj pomoći koja je bila veća nego ikad - naveo je Milovanović.

Ostajući kod iste teme Milovanović je ironično primetio da "danasovci" nisu videli nove fabrike, nove puteve, nove bolnice, radna mesta.

- Da nisu videli jačanje vojske. Pa ne vide dobre odnose sa svetom - da uspevate da ostanete jedno nezavisno ostrvo u ratnom svetu - konstatovao je Milovanović.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Ministar odbrane Miloš Vučević osvrnuo se na nedavne tenzije na Kosovu i Metohiji i poručio da je Srbija imala razmeštene jedinice i operativne planove.

- Dobro je da je predsednik Srbije Srbima sa KiM izneo argumente zašto je ostvarena jedna diplomatska pobeda i zašto je korisno da sklone barikade. Da li smo zaneseni da se nešto slično neće i dalje dođati - nismo. Jer imamo posla sa vrlo čudnim ljudima iz Prištine - podvukao je Vučević.

Pogledajte video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading