OVO JE NJIHOVA PESMA?! Anđela tražila od Rade Manojlović da joj ispuni muzičku želju, emotivne reči otkrivaju SVE o njenim tajnim osećanjima prema Zvezdanu Slavniću! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.12.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O odnosu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića u "Zadruzi" bruji ceo region.

OVO JE NJIHOVA PESMA?! Anđela tražila od Rade Manojlović da joj ispuni muzičku želju, emotivne reči otkrivaju SVE o njenim tajnim osećanjima prema Zvezdanu Slavniću! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć se u "Zadruzi" kao i svakog utorka održala žurka, a za dobru atmosferu bila je zadužena pevačica Rada Manojlović, kojoj je prišla Anđela Đuričić i zamolila je da joj ispuni jednu muzičku želju.

- Da li može od Slobe "Ako neko pita"? - pitala je Anđela.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Đuričić poručila pesmu za nju i Zvezdana Slavnića?

Podsećanja radi, oz ovu pesmu su Anđela i Zvezdan Slavnić uživali i na prethodnoj žurki, a njega je ova numera Slobe Radanovića posebno pogodila. Tom prilikom par puta su se dodirnuli i po rukama, te su se, po svemu sudeći, pronašli u tekstu pesme.

"Ne gledaj u njenom pravcu, druže moj, ne gledaj, obori pogled sad na sto, ne gledaj, eksiraj piće, idemo, ne gledaj da ne bi sve se videlo... Ako neko pita šta je meni ona, reći ću mu ništa, onako, bez pardona... Ni slagati neću, tuđa je, zar ne? Meni nije ništa, al' mom je srcu sve", glase reči balade koje su očigledno spojile Đuričićevu i oženjenog Slavnića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading