ŠTA SE DESILO SA TOMOVIĆEM? Pojavile se šok fotke, Vladimir osedeo, a tek da mu vidite stomak! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović kakvog do sada niste videli!

ŠTA SE DESILO SA TOMOVIĆEM? Pojavile se šok fotke, Vladimir osedeo, a tek da mu vidite stomak! (FOTO)

Foto: instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović

Jedan od najvećih zavodnika i rijaliti zvezda Vladimir Tomović važio je za kazanovu koji i danas privlači pripadnice nežnijeg pola. Vladimir se proslavio učešćem u rijalitiju, a mnogi ga i danas smatraju za ,,tatom" ovim TV formata. 

No, Tomović se povukao iz javnosti, nakon što je diskvalifikovan iz rijalitija ,,Zadruga". On se posvetio privatnom biznisu i kako voli da istakne, ne planira da se vrati na male ekrane u skorije vreme. 

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović

Međutim, društvenim mrežama kreću se fotografije Tomovića kako danas izgleda. 

Naime, Tomović uskoro puni 41. godinu, a na Instagramu su se pojavile fotografije bez majice, dok se kupa na suncu. No, već sledeća fotogarija, na kojoj se može videti Tomović koji je poprilično zapušten kada je kosa i brada u pitanju, oborio je devojke sa nogu.

 

- "Uvek je bio dobar frajer", "On je kao vino, što stariji, to bolje izgleda", "Želim da mu rodim troje dece" - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading