ŠOKANTNO! Evo kako je Maja Marinković izgledala pre estetskih operacija, iznenadićete se kada budete videli OVAJ PRIZOR! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.10.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković u promenu izgleda uložila je desetine hiljada evra i više ne liči na sebe

ŠOKANTNO! Evo kako je Maja Marinković izgledala pre estetskih operacija, iznenadićete se kada budete videli OVAJ PRIZOR! (FOTO)

Foto: ATA Images

Maja Marinković

Rijaliti učesnica Maja Marinković ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a nakon brojnih skandala i burnih veza, još jednom je uspela da šokira javnost vezom sa Bilalom Brajlovićem, koja je više nego turbulentna. 

Ipak, osim afera, česta tema korisnika društvenih mreža jesu Majini estetski zahvati, kojima se sada podvrgava čini se bez ikakve mere.

Republika

Foto: Printscreen Pink tv

Maja Marinković u Zadruzi 6

Naime, kada se uporede fotografije iz prošlosti sa njenim današnjim izgledom, jasno se zaključuje da nema operacije koju nije izvršila - od uvećanja grudi, do oblikovanja lica, korekcije nosa, podizanja obrva, popunjavanja jagodica, usana, isticanja vilice...

Kada se sve sabere, Maja je na sve ove zahvate potrošila više desetina hiljada evra, a čini se da ne planira tu i da se zaustavi.

Kada pogledate njenu fotografiju od pre samo nekoliko godina uoćićete veliku razliku i doći do zaključka da je Marinkovićeva potpuno promenila lični opis, te danas nema ni trunku svog starog, prirodnog izgleda.

U galeriji pogledajte kako je Maja Marinković izgledala pre svih estetskih zahvata:

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ja

26.10.2022 13:05

nakaza bozija majakiticanimfomanka

Ana

27.10.2022 16:36

Užas. Pa i deca će joj biti takva.