ŠOK IZDANJE MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu zadrugarku BEZ ŠMINKE niko ne bi PREPOZNAO, fanovi tvrde da joj OPERACIJE NISU POMOGLE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.08.2022

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovakvom izdanju je nikada nismo videli!

ŠOK IZDANJE MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu zadrugarku BEZ ŠMINKE niko ne bi PREPOZNAO, fanovi tvrde da joj OPERACIJE NISU POMOGLE! (FOTO)

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković

Bivša zadrugarka Maja Marinković uložila je u svoj izgled desetine hiljada evra i promenila je svoj lični opis, a u javnosti je najčešće viđamo kompletno našminkanu i sređenu.

Međutim, na Instagramu se pojavila Majina fotografija na kojoj nema ni trunku šminke, a ovaj prizor iznenadio je mnoge, pa komentari ne prestaju da se nižu.

 

Mnogi su istakli da se starleta "nije mnogo prolepšala operacijama", te da je sada jasno da su za njen izgled na fotografijama zaslužni šminka i fotošop.

Inače, Maja je za estetske zahvate do sada izdvojila preko 20 hiljada evra, a osim operacije grudi i usana, korigovala je takozvanu "liniju vilice", podigla obrve, operisala nos, jagodice, ali i stavila nove zube, čime je potpuno promenila lični opis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zorica

29.08.2022 06:11

Mučenica

Paja

29.08.2022 11:37

Cigla ko cigla.