Nisam mogla više da LAŽEM SEBE: Maja Marinković PRIZNALA da se POMIRILA sa Carem!

Autor:

Zadruga

25.08.2022

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja nije krila da je ponovo u ljubavi sa bivšim dečkom.

Nisam mogla više da LAŽEM SEBE: Maja Marinković PRIZNALA da se POMIRILA sa Carem!

Foto: instagram

Maja Marinković i Filip Car

Nakon što je rijaliti zvezda Maja Marinković rešila da stavi tačku na romansu sa Pecom Raspopovićem, partnerom svoje nekadašnje drugarice Aleksandre Subotić, bivša zadrugarka poletela je u zagrljaj svom bivšem dečku Filipu Caru!

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila njihova zajednička fotografija, na kojoj se jasno vidi da Marinkovićeva i Car uživaju zajedno u krevetu, Maja je rešila i da javno potvrdi navode da su se pomirili.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Foto: ST/N. Mutić

 

 

Maja nije krila da je ponovo u ljubavi sa bivšim dečkom.

- Šta da kažem... Čovek kada je završio neke svoje loše odnose, takođe i ja, jednostavno, nisam mogla da lažem više ni sebe ni bilo kog drugog. Koliko god bila osuđivana, lemuri kad su u pitanju - staje svet! Ne bih previše da pričam, nije još vreme za to, o tom potom - zaključuje zaljubljena Maja za Pink.rs.


Podsetimo, i Peca Raspopović je nakon raskida sa Majom odlučio da se vrati svojoj bivšoj izabranici Aleksandri Subotić, koja mu je, kako tvrde izvori bliski paru, oprostila javnu prevaru sa bivšom drugaricom Majom Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marko

26.08.2022 06:01

Baš su se usrećili.