SMRŠALA 8 kg za 12 DANA i nije joj dosta! Pobednica Zadruge OPSEDNUTA treninzima, fanovi ZABRINUTI, tvrde da je PRETERALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.08.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica treće sezone Zadruge ne prestaje da deli fotografije na kojima pokazuje svoje telo!

SMRŠALA 8 kg za 12 DANA i nije joj dosta! Pobednica Zadruge OPSEDNUTA treninzima, fanovi ZABRINUTI, tvrde da je PRETERALA! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša zadrugarka Iva Grgurić rešila je da potpuno promeni lični opis, pa se nakon brojnih estetskih zahvata posvetila napornim treninzima kako bi svoje telo dovela do savršenstva.

Iva je, međutim, toliko želela da smrša, da su fanovi već počeli da komentarišu da je preterala, te da je postala opsednuta ishranom i treninzima.

 

 

Rijaliti zvezda se izgladnjivala kako bi skinula "višak" kilograma, pa je za samo 12 dana izgubila čak 8 kilograma, a fotografije iz teretane deli gotovo svakodnevno.


- Slomila sam trticu kad sam pala sa konja, a i dalje treniram svaki dan. Odmarala sam 3 dana i poludela jer svakodnevni trening mi je postao opsesija - napisala je Iva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading