Maja nakon raskida sa Pecom završila u KREVETU KOD CARA! Marinkovićeva ne gubi vreme, fotografija sa bivšim dečkom otkrila SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.08.2022

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su domaće medije obišle informacije o rasidu para o čijoj aferi je brujala Srbija, Maja Marinković brže-bolje vratila se u krevet kod bivšeg!

Maja nakon raskida sa Pecom završila u KREVETU KOD CARA! Marinkovićeva ne gubi vreme, fotografija sa bivšim dečkom otkrila SVE! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Nakon kraha dvomesečne ljubavne priče između Maje Marinković i muža njene najbolje prijateljice Pece Raspopovića, čini se da su ljubavnici sada odlučili da se vrate svojim bivšim partnerima.

Foto: Republika TV

Maja Marinković i Peca Raspopović

 

Naime, medijima se tokom jučerašnjeg dana proširila informacija da se Peca navodno vratio bivšoj supruzi Aleksandri Subotić, koju je javno prevario, dok je Maja Marinković brže-bolje potrčala u krevet svog bivšeg dečka Filipa Cara.

 

I dok se Aleksandra i Peca još uvek nisu oglašavali povodom navodnog pomirenja, Maja i Car pohvalili su se da ponovo uživaju zajedno, a njihovu zajedničku fotografiju putem Instagrama podelio je Marko Đedović sa kojim su iz kreveta razgovarali putem video poziva.

Foto: instagram

Maja Marinković i Filip Car

 

Međutim, da li će njihova priča potrajati s obzirom na to da će Maja uskoro ponovo ući u Zadrugu, ali i da li će joj se Car pridružiti u Beloj kući u Šimanovcima, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
jasna

25.08.2022 19:20

bravooooo preslatki su