NEMA VIŠE JAHTI, LUKSUZA I PUTOVANJA: Maja Marinković ostala bez Pecinih para, pa se vratila u Takijev stan

Autor:

Zadruga

23.08.2022

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom kratkotrajne veze sa muškarcem kojeg je otela najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić, Maja Marinković uživala je u pravom luksuzu.

NEMA VIŠE JAHTI, LUKSUZA I PUTOVANJA: Maja Marinković ostala bez Pecinih para, pa se vratila u Takijev stan

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Maja Marinković leto je provela na jahti, ispijala najskuplja pića i dobijala skupocene poklone od svog, sada već bivšeg izabranika Pece Raspopovića, kog je preotela svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

Međutim, njihova veza po svemu sudeći bila je kratkog daha, budući da je Peca odlučio da raskine sa njom jer navodno više nije mogao da trpi njene ispade.

Foto: Instagram.com pritnscreen, Pixabay.com

Maja Marinković i Peca Raspopović

Tokom kratkotrajne veze sa muškarcem kojeg je otela najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić, Maja Marinković uživala je u pravom luksuzu, međutim, nakon raskida stvari su se drastično promenile.

- Maja se nakon raskida vratila kod Takija u mali stan. Više nema luksuza, putovanja i uživanja u skupocenim stvarima. Reklo bi se da je to nju više uzdrmalo, nego to što je pukla veza. Sada je ostala bez para i očajna je zbog toga - rekao je izvor za Blic.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Maja Marinković sa ocem Takijem

Kako navodi dobro obavešten izvor Maja razmišlja da ponovo uđe u Zadrugu.

- Potreban joj je honorar i tražiće verovatno veću cifru. Bila je diskvalifikovana prošle godine i sada hoće da se vrati kako bi se pokazala u boljem svetlu. Ipak, ne želi da ostane do kraja pa planira da pregovara sa produkcijom i da vidi da li postoji mogućnost da je vrate i da joj obezbede uslove kakve je ona zamislila. To joj je sad jedini način da zaradi - tvrdi izvor za "Blic".

Foto: Republika

Maja Marinković

Sa druge strane, Maja se u javnosti ponaša kao da nju ništa ne može da dodirne. Iako joj ovaj ljubavni brodolom nije lako pao, ona objavljuje videe iz provoda i sređuje se više i provokativnije nego ikad pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading