RASKINULI Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić: Bivši zadrugar otvorio dušu i priznao sve!

Autor:

Zadruga

20.08.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnici stavili su tačku na svoju ljubav.

RASKINULI Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić: Bivši zadrugar otvorio dušu i priznao sve!

Foto: V. Lukić

Jovana i Stefan

Bivši zadrugar Stefan Karić otvorio je dušu i za portal Republika.rs priznao da je njegovoj i Jovaninoj velikoj ljubavi došao kraj. Kako je istakao, bilo je čarki, ali detalje ne želi da iznosi u javnost.

- Jovana i ja smo raskinuli. Veliki je bio pritisak, bilo mi je potrebno da se osetim slobodnim. Ne bih iznosio detalje, to su privatne stvari, ali je bilo čarki, svađica.

Foto: ATA Images

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

 

Na pitanje kako je na krah njihove ljubavi reagovao njegov otac Osman, Stefan nam je otkrio:

- Imao je svoj komentar, ali njemu je bitno da sam ja sada srećan. Videćemo šta će biti, ne mogu ništa sad da pričam - zaključio je Karić za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (8)

Loading
Mila

20.08.2022 21:36

Jovana verovatno nije ni svesna koliku uslugu joj je ucinio sto je raskinuo. Shvatice to kad nadje pravog stabilnog muskarca a ne playboy-a.

Odgovori 10 6
Maja

20.08.2022 23:44

Sto se Jovana ne oglasi?

Kaja

21.08.2022 09:27

Kraj jedne lepe bajke za koju sam verovala da je iskrena ljubav (jeste iskrena ali samo sa Jovanine strane). Mnogo je lepih reči izgovoreno kroz godinu dana, mnogo lepih gestova i pažnje. Da li može sve neststi za 20 dana, da li je sve vreme bila samo laž? Mislim da je glavni uzrok prekida ove veze Stefanova preterana ljubomora, njegovi filmovi u glavi i njegov strah od trajnijeg vezivanja . Jovana je izuzetna devojka, obrazovana, lepa, pametna i sposobna. Ljudi je mnogo vole, cene i poštuju.Srefan je navikao na devojke koje su "svačije i ničije" i za koje se on vezuje seksualno a ne emotivno i one na to pristaju. Jovana je nešto novo za njega, nepoznato i on se nije snašao ksd su počeli zajedno živeti. Ne sme Jovana da se žali da joj je bilo teško bez njega, davi ga da je zagrli, snima je , priča neku njihovu intimu i rszloge raskida pred tv kamerama, iz inata piše poruke nekoj devojci, ljuti se što je Jovana izišla u neki bar..., sve detinjarije. To rade nski dečki od 20 a ne 30 godina. Stefane, svoju i Jovaninu intimu čuvaj za sebe iz poštovanja prema Jovani i vremenu koje ste proveli zajedno. Nisu rešenje kafane,čaša u ruci, prst u zraku, reči pesama koje su napisane za nečije druge ljubavi. Nisu život ni Mikijeve davno već icpričane i potrošene priče. Nisu život one svačije i ničije. Nađi zanimanje i cilj koji ćeš ostvariti pa i ti nekad ćeš moći razumeti i voleti devojke poput Jovane. I, Jovana lepoto, glavu gore, proći će sve ovo i neće uvek boleti. Ti si rođena za mnogo veću ljubav koja će naći tebe a i za poslove kojima ćeš se kroz život baviti.

Nina

22.08.2022 11:38

@Kaja - Zato, žene – pišite doktorske disertacije, grabite napred i nikako se ne osvrćite iza sebe. Ne gledajte ljude koji su ispod vas, oni će vas samo povući na dno. Ništa dobro neće izaći iz toga. Čak i ako se potpuno promenite, postanete ono što on traži od vas – ni tada mu nećete valjati. Bolje biti sam, nego u lošem društvu!”