Peca i Maja se BEZ BLAMA doselili u Aleksandrin KOMŠILUK! Ljubavnica i prevarena žena u ISTOM naselju, pitanje je trenutka kada će se SRESTI!

Autor:

Zadruga

16.08.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Par je iznajmio stan u jednoj od najluksuznijih zgrada u tom gradu, ne mareći za to što Aleksandra s decom živi u blizini.

Peca i Maja se BEZ BLAMA doselili u Aleksandrin KOMŠILUK! Ljubavnica i prevarena žena u ISTOM naselju, pitanje je trenutka kada će se SRESTI!

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

Odmah nakon što se vratila iz Crne Gore, Maja Marinković uputila se u Novi Sad, gde je otpočela zajednički život s nevenčanim suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, biznismenom Petrom Pecom Raspopovićem.

Maja se, navodno, preselila samo kilometar dalje od bivše prijateljice Aleksandre kojoj je preotela muža, a kako piše Alo, par je iznajmio stan u jednoj od najluksuznijih zgrada u tom gradu,  ne mareći za to što Aleksandra s decom živi u blizini.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić

 

- Peca je Maji predložio zajednički život još tokom letovanja u Crnoj Gori, pa je bilo pitanje dana kada će se to desiti. Iako je prvobitna ideja bila da žive u Beogradu, složili su se da je u narednom periodu znatno lakše da budu u Novom Sadu za koji ga vezuju poslovi.

- Pošto je Peca ostavio svoj stan Aleksandri i zajedničkom sinu, iznajmio je drugi za Maju i sebe, a što je posebno neverovatno, u istom naselju u kom živi njegova bivša s decom. Ne samo da ljubavnicu i prevarenu ženu deli manje od kilometar, nego je pitanje trenutka kada će se sresti i napraviti haos jedna drugoj - navodi izvor za Alo, i otkriva da je glavni razlog takvog postupka upravo luksuz koji je želeo da priušti novoj devojci.

Foto: Printsrkin: Instagram/aleksandrasubotic_blog

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

- Naselje u kom živi ova paklena trojka zaista je najprestižnije u Novom Sadu i obiluje najluksuznijim stanovima. Budući da Peca radi sve da udovolji Maji, nije preterano razmišljao o Aleksandri i mogućnosti da se sretnu. U glavi mu je bilo samo da stan u kom će živeti s novom devojkom bude najprestižniji i nije žalio pare da to i obezbedi kako bi joj udovoljio. Kako ni Maji nije smetala ideja da živi pored suparnice, brzo su se dogovorili o zajedničkom životu u kom uživaju - priča izvor, i otkriva da se Marinkovićeva baškari u stanu koji sadrži dva kupatila, džakuzi i privatnu teretanu.

Foto: Dragan Kadić

Maja Marinković

 

- Maja je devojka koju je otac razmazio i navikao na luksuz, pa ne čudi što ne želi da pristane na manje. Ne samo da sada živi u stanu koji ima više od 100 kvadrata nego ima zasebno kupatilo, džakuzi, ogromnu terasu i privatnu teretanu. Mesečno iznajmljivanje tog stana je 2.500 evra, a to je zaista jaka cena kada se uzme u obzir da se radi o manjem gradu, a ne o prestonici. Koliko uživa u svim blagodetima veze s bogatim dečkom, stvarno bi bila šteta da joj baškarenje i sreću prekine susret sa suparnicom - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading