"Često se čula svađa i DREKA, nemamo MIRA od njih": Komšije Subotićke i Pece otkrile nepoznate DETALJE, tvrde da je Maja bila REDOVAN GOST!

Autor:

Zadruga

01.08.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera bivšeg supruga Aleksandre Subotić i njene nekadašnje najbolje drugarice Maje Marinković ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

"Često se čula svađa i DREKA, nemamo MIRA od njih": Komšije Subotićke i Pece otkrile nepoznate DETALJE, tvrde da je Maja bila REDOVAN GOST!

Foto: Instagram.com

Ljubavnoj drami između nevenčanih supružnika Aleksandre Subotić i Predraga Pece Raspopovića, koji ju je prevario s njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, ne nazire se kraj.

Nakon što je pre nekoliko dana otkriveno da je Aleksandra preko agencije za selidbe iselila Pecine stvari iz stana u Novom Sadu, kao i da će Subotićka posle odmora u Crnoj Gori ostati da živi u ovoj nekretnini, komšije nekadašnjih supružnika otkrili su nepoznate detalje iz njihovog braka:

Foto: Printsrkin: Instagram/aleksandrasubotic_blog

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

- Ja bih najviše volela da svi odu iz tog stana, a ne samo Aleksandra i Predrag. Ti ljudi su nemogući, od njih nemamo privatnost. Malo-malo pa neki novinari i kamere dolaze ovde, strašno. Oni žive u jednom od najvećih stanova u zgradi, ali džabe im sve to kad su nevaspitani. Mira nemamo od njih. Čula se često svađa i dreka, dečja cika. Ne čudi me što su se rastali. Videla sam i ja da su bili radnici pre nekoliko dana i da su nosili neke kutije, ali da li se sele svi odatle, da li on ili ona, to ne znam - rekla je komšinica za Kurir.

Ispred zgrade jedan od njihovih suseda ispričao je da je više puta video Maju kako dolazi u njihovu zgradu.

- Maja je dolazila često, sad znamo svi i zbog čega i šta je radila (smeh). Meni je žao Sandre, ali videlo se da taj Peca nije za nju. Uvek se nekako više ona trudila oko njega i dece. Bruka. Sandra skoro svuda ide taksijem, ne drži je mesto, trudi se, ali eto... Žao mi je ako se seli, ali jasno je da oni nisu bili jedno za drugo. Tu su često sedeli u kafiću s Majom, oni možda nešto znaju - rekao nam je komšija, pa smo ga i poslušali.

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

 

Radnik iz kafića, ali i nekoliko gostiju smatra da je sve marketinški trik pred ulazak u novu sezonu "Zadruge".

- Ja mislim da su oni celu ovu aferu sami smislili, kako bi se o njima pisalo i kako bi dobili što veće pare kad budu ulazili u "Zadrugu". Ovde su redovni gosti, svi ih znamo iz kraja. Danima nema nikoga, valjda su na moru. Peca nije ispao džek - da tako prevari ženu s kojom je živeo i da to rade u kući, a tu su deca. To mi je fuj - završava konobar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading