Dobila sam JEDNE PATIKE od Pece, Aleksandru sam spasla bede! Maja Marinković NIKAD BRUTALNIJE o bivšem dečku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.08.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva progovorila o Peci, ali i o Subotićkinom ulasku u rijaliti.

Dobila sam JEDNE PATIKE od Pece, Aleksandru sam spasla bede! Maja Marinković NIKAD BRUTALNIJE o bivšem dečku! (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković obradovala je mnoge svojim dolaskom i potvrdom da ulazi u novu sezonu "Zadruge", koja će, po svemu sudeći, oboriti sve rekorde.

Progovorila je o Peci, ali i o Subotićkinom ulasku u rijaliti.

- Nisam ništa izgubila, da je bilo dobro, trajalo bi. Peca je bio posesivan. Nije me upoznao u biblioteci, znao je kako se oblačim, znao je da imam širok krug prijatelja sportista, javnih ličnosti. Bili smo na prosečnom letovanju, nije bilo aviona, kamiona. Ja znam svašta, nisam ništa iznosila, ne mogu reći da ću iznositi, ali ako me bude dirao, zna se. Nisam imala nikakav kiks, zanemarila sam prijatelje dok sam bila s njim. Nisu pare sve, kad je neko mangup, onda moraš imati m**a - rekla je Maja, pa dodala da neće dati na sebe ako Aleksandra uđe u rijaliti:

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković

 

- Posle mene trava više ne raste, kad se ja nekome dogodim, svi se vrate, ima taj krug paćenika. Neću se čuti s Aleksandrom, ja sam se o nju ogrešila, prema meni nije bila loša, ništa nije loše o meni rekla, srce ne bira, sve su sada svetice, sve bi da se peru preko mene. Moje dno je na tronu, prema tome, mislim da sam Aleksandru spasla.

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković

 

- Kad ja uđem u rijaliti, nosim hiljadu ludaka na leđima, ako ona uđe, na sebe neću dati. Dok sam bila u vezi, nisam mislila o rijalitiju, ali kad nešto u korenu nije ispravno, sve može biti samo gore i gore. Čovek da zna da će da padne, seo bi, zaslepila me je pažnja i lažni sjaj, on me prvi startovao, sve više druženja smo imali i osetila se hemija. Njihov odnos nije bio dobar, on je govorio da ne može da je gleda očima. Dobila sam jedne patike od Pece, a on moju ljubav i iskrenost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sale

24.08.2022 20:17

Jadnica!!@