Nikada mi nije bio problem da se nosim sa GOMILOM LUDAKA: Maja Marinković progovorila o ulasku u Zadrugu 6! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.08.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesta sezona rijalitija "Zadruga" startuje 9. septembra u 21h, a budući učesnici danas pristižu kako bi snimili svoje profile.

Nikada mi nije bio problem da se nosim sa GOMILOM LUDAKA: Maja Marinković progovorila o ulasku u Zadrugu 6! (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Među bivšim rijaliti učesnicima koji su danas viđeni ispred zgrade televizije Pink kako bi snimili svoje profile, bila je i Maja Marinković koja je došla u pratnji svog oca Takija.

Maja se obratila okupljenim novinarima i otkrila detalje raskida sa Pecom, bivšim suprugom drugarice Aleksandre Subotić, a poto, otkrila kako će se ponašati ukoliko neko se neko od njih pojavi u Beloj kući kao učesnik.

- Vi znate da kada ja uđem u rijaliti samim tim nosim milion ludaka na svojim leđima i nikada mi nije bio problem da se nosim sa istim. Kada uđem u rijaliti svesna sam kroz šta ću proći, kroz kakvu torturu. Ja sam u tom odnosu kriva, što se tiče Aleksandre, tu nema šta, ali na sebe nikada neću dati - rekla je Maja, a potom kratko prokomentarisala svog bivšeg dečka:

- Neću nikoga pljuvati, ali mangup se ne postaje preko novca. Ne rađa se svako za to - dodala je rijaliti zvezda, koju ćemo, po svemu sudeći, gledati i u novoj sezoni Zadruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

24.08.2022 19:44

Ziveli garagani

Jevta

25.08.2022 05:18

Cigla kao cigla.