MAJINA PIRAMIDA - Koji su "osvojeni trofeji" poklekli zbog fatalne Marinkovićeve?

Autor:

Zadruga

10.07.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Maju Marinković konstantno su upereni reflektori zbog velikih afera o kojima i danas javnost bruji. Nakon što je isplivao snimak Marinkovićeve i supruga Aleksandre Subotić, njene najbolej drugarice, podsetili smo se famoznih afera ove srpske barbike.

MAJINA PIRAMIDA - Koji su "osvojeni trofeji" poklekli zbog fatalne Marinkovićeve?

Foto: Instagram.com

 

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković, Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

Opšte je poznata afera Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša kom se brak raspao odmah posle "Zadruge 3" kada je uplovio u burnu vezu sa popualrnom rijaliti učesnicom. Njih dvoje tada su u spoljnom svetu uživali u vezi koja je potom počela da bude sve burnija, a u jednom trenutku Maja je objavila i fotografije povreda koje joj je Janjuš napravio. Janjuševa supruga Ena odmah je podnela zahtev za razvod braka i ostavila Janjuša zbog Maje.

Njihova veza kuminirala je u "Zadruzi 4" koju su obeležile česte svađe i žestoke tuče rijaliti ljubavnika, a nakon izlaska Maja je čak i zatrudnela s Janjušem, te abortirala jer je on odbio da prihvati bebu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/mali_janjus

Maja Marinković i Janjuš

Maja je tada okrenula novi list i ponovo ušla u "Zadrugu 5", ali joj Janjuš nije bio zanimljiv već se fokusirala na Filipa Cara i preotela ga na mesec dana Dalili Dragojević.

Maja je bukvalno ušla u rijaliti i kao da je imala misiju, nije se smirila dok Filip nije završio u krevetu s njom. A potom su se ponavljale slične scene kao s Janjušem i Car je redovno imao rane po licu i telu od Maje.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

Kada se mislilo da su samo Janjuš i Car varali svoje izabranice s Majom, Marinkovićeva je u jednom trenutku u "Zadruzi 5" govorila da misli da je trudna, ali ne zna da li s Milanom Jankovićem Čorbom ili s Mladenom Vuletićem koji se malo posle toga oženio Jelenom Pešić.

Maja je u nekoliko navrata izjavljivala da na svadbu Jelene i Mladena nije bila pozvana jer je bila u vezi s Vuletićem, prenosi Informer.

Foto: Republika.rs

Maja Marinković i Mladen Vuletić

I poslednja u nizu unesreženih žena jeste Aleksandra Subotić čiji je suprug uhvaćen u strasnim zagrljajima s Marinkovićevom. Skandal epskih razmera od sinoć trese javnsot, a Aleksandra ne prestaje da plače. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading