NISKOBUDŽETNA NARKOMANKO, RASTURILA SI BRAK ZA 600 EVRA! Rafalna paljba Subotićeve na bivšu drugaricu: ZLO POKVARENO I LAŽLJIVO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.07.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić brutalnim rečima obratila se bivšoj drugarici Maji Marinković.

NISKOBUDŽETNA NARKOMANKO, RASTURILA SI BRAK ZA 600 EVRA! Rafalna paljba Subotićeve na bivšu drugaricu: ZLO POKVARENO I LAŽLJIVO! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Aleksandra Subotić

Nakon što je otkrivena afera između Marinkovićeve i muža Subotićeve Petra Pece Raspopadića, bivša rijaliti učesnica oglasila se na Instagramu.

Kako je Republika već pisala, Subotićeva je rekla da najviše krivi svog muža što je dozvolio sebi da padne na priču, kako je navela, ku*ve.

Tu se nije zaustavila već je nastavila da žestoko napada Marinkovićevu nazivajući je niskobudžetnom narkomankom.

 

 

- Ne odgovaram na prozivke niskobudžetne narkomanke koja je već rasturila jedan brak i izašla sa 600 evra zarade. Ponadala si se da ćeš biti bogatašica zato što si se uhvatila sa mojim suprugom, ali i ovaj put ćeš ga ispušiti kao što si svuda. Ne znam što si se ti družila sa mnom, jela sa mnom iz tanjira, spavala sa mnom gde spavamo suprug i ja, decu si mi mazila i ljubila, zlo pokvareno lažljivo. Iznesi o meni sve što imaš - pričala je Aleksandra, pa dodala:

- Za mene nikad ne možeš reći da sam se drogirala, da sam bila neverna, da sam se bilo kako ogrešila. Ako sam nešto lupila, napisala u afektu, bila sam ljuta. Kada sam se ljutila poveravala sam ti se, sve iznesi. Kada ja počnem da iznosim o tebi, videćeš. Tužno je da sam spala na taj nivo da se raspravljam - navela je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading