DUGO DRUGARICU VUKLA ZA NOS! Maja Marinković pre osam meseci započela vezu sa suprugom Aleksandre Subotić! NON-STOP JOJ BILA U KUĆI!

Autor:

Zabava

09.07.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva je pre Zlatibora, gde je nastao skandalozan snimak preljube, zajedno sa Pecom boravila i u Crnoj Gori.

DUGO DRUGARICU VUKLA ZA NOS! Maja Marinković pre osam meseci započela vezu sa suprugom Aleksandre Subotić! NON-STOP JOJ BILA U KUĆI!

Foto: Printskrin/Youtube/Pink.rs

Maja Marinković i suprug Aleksandre Subotić, Predrag Pece Raspović, u strastvenoj romansi su već osam meseci, paznaje Pink.rs. 

Marinkovićeva je pre Zlatibora, gde je nastao skandalozan snimak preljube, zajedno sa Pecom boravila i u Crnoj Gori, ali je svog izabranika predstavljala drugačije, kako niko ne bi provalio da se radi o suprugu Aleksandre Subotić.

- Njih dvoje su bili u Crnoj Gori, nije ovo ništa šta su radili na Zlatiboru... Maja je, naravno, morala da krije od svih, pa i od svojih najboljih drugarica, da je u vezi sa Sandrinim mužem, ta njihova afera traje već osam meseci, koliko ja znam. Ne znam kako je mogla tako nešto da uradi drugarici, ipak su se družile, stalno je išla u Novi Sad kod nje i boravila joj u kući u kojoj živi sa tim Pecom - navodi dobro obavešteni izvor, pa nastavlja:

- Ne znam kako bih nazvao tu njihovu romansu, ali da sve puca od strasti - puca! Opet, ni on tu nije čist, kad je tako nešto mogao da uradi majci svog deteta.


 Napominjemo da je večeras objavljen snimak na kome se vidi kako se Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović, muž Aleksandre Subotić, ljube i maze na bazenu.

Kako je na ovo odreagovala Aleksandra Subotić pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading