"UNIŠTILA MI JE PORODICU"! Aleksandra Subotić se oglasila posle skandaloznog snimka iz bazena svog supruga i Maje Marinković!

Autor:

Zabava

09.07.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema potrebe bilo ko da me zove, rekla je Subotićka!

"UNIŠTILA MI JE PORODICU"! Aleksandra Subotić se oglasila posle skandaloznog snimka iz bazena svog supruga i Maje Marinković!

Foto: instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić se oglasila na svom Instagram profilu nakon što je saznala da ju je muž prevario sa Majom Marinković.

Ona je istakla da je jedna porodica uništena i da su deca ostala bez oca:

- Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju volela i verovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila. Njega isto najviše na svetu - šta je tu je! Dete sam mu rodila! Iz ljubavi! Nikog neću pljuvati! Ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje dece su ostala bez oca - kraj! - napisala je Aleksandra.

Napominjemo da je večeras objavljen snimak na kome se vidi kako se Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović, muž Aleksandre Subotić, ljube i maze na bazenu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading