Aleksandru Subotić MUŽ VARA sa Majom Marinković! Sve puca od strasti na bazenu! Kamera sve zabeležila, LETEĆE PERJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.07.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeni skandal!

Aleksandru Subotić MUŽ VARA sa Majom Marinković! Sve puca od strasti na bazenu! Kamera sve zabeležila, LETEĆE PERJE! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/Pink.rs

Kontroverzne bivše zadrugarke Maja Marinković Aleksandra Subotić poznaju se još od srednje škole, koju su zajedno pohađale i od tad su postale najbolje drugarice. Njihovo prijateljstvo pokazalo se i u mnogim sezonama "Zadruge", gde su i zajedno učestvovale.

Njihove porodice su se zbliže, pa se Maja tako sprijateljila i sa Aleksandrinim suprugom Predragom Pecom Raspopovićem, sa kojim Subotićeva ima dete.

Od danas će se njihov odnos promeniti, a u nastavku možete pogledati klip onoga što se slobodno može nazvati skandalom veka!

Naime, Maju i Pecu uhvatili Pink je uhvatio na jednom bazenu, gde su uživali u prisnosti. Oni su se ljubili i vaćarili, a kamere su sve zabeležile. Maja je uživala u Pecinim poljupcima, a oko njih su se nalazili ljudi, koji su im očigledno poznanici.

U nastavku ovog teksta možete videti šok-video iz bazena.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading