Bijeljina je Zvezdi iznedrila Jovića i Joveljića: Sada je iz ovog grada na Marakanu stigao novi napadač!

Autor:

Sport

09.07.2022

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje je stiglo na naš najveći stadion.

Bijeljina je Zvezdi iznedrila Jovića i Joveljića: Sada je iz ovog grada na Marakanu stigao novi napadač!

Foto: Starsport

Samo dan nakon što je Ženski fudbalki klub Crvena zvezda dobio veliko pojačanje u liku Nine Matejić koja se nakon boravka u Požarevcu i zemunskoj Slogi vratila na stadion "Rajko Mitić", crveno-bele su dobile još jedno pojačaje vredno pomena.

U pitanju je reprezentativka Bosne i Hercegovine Sofija Krajšumović.

Sofija Krajšumović u redove crveno-belih stiže iz ekipe Radnika iz Bijeljine. Igra na poziciji napadača, a interesantno je napomenuti da crveno-beli imaju odlična iskustva sa centarforovima iz Bijeljine s obzirom da su Luka Jović i Dejan Joveljić rođeni u ovom gradu u Republici Srpskoj.

Foto: Instagram.com/CrvenazvezdaŽFK

Sofija Krajšumović

 

Sofija Krajšumović ima 19 godina. Rođena je 12. jula 2002. godine, a  pored nastupa za ekipu Radnika, standardna je članica bosanskohercegovačke reprezentacije za koju je poslednji nastup zabeležila 12. aprila ove godine u susretu protiv Crne Gore u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija BiH je taj meč rešila u svoju korist rezultatom 2:0, a strelac prvog pogotka na meču bila je upravo Sofija Krajšumović u 21. minutu susreta.

Crveno-bele u aktulenom prelaznom roku, očigledno je formiraju respektabilan sastav koji će pokušati da ugrozi višegodišnju dominaciju subotičkog Spartaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading