Potpuna ludnica u Firenci: Navijači nestrpljivo čekaju Luku Jovića - na meti se našao i Dušan Vlahović! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.07.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer saga se konačno privodi kraju.

Potpuna ludnica u Firenci: Navijači nestrpljivo čekaju Luku Jovića - na meti se našao i Dušan Vlahović! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/acffiorentina

Luka Jović je novi fudbaler Fiorentine. Nakon trogodišnjeg boravka u ekipi madridskog Reala, srpski reprezentativac danas će i zvanično biti predstavljen kao fudbaler ekipe iz Firence.

Dolazak Luke Jovića nestrpljivo su iščekivali i navijači kluba iz Firence koji su se okupili u priličnom broju da pozdrave svog novog ljubimca.

Naoružani transparentima, zastavama i uz gromoglasnu pesmu, tifozi Fiorentine na dočeku Luke Jovića, nisu mogli a da ne pomenu Dušana Vlahovića i torinski Juventus. Gromoglasno su u jednom momentu zapevali:

- Ko ne skače taj je bjankonero - aludirajući na prelazak svog nekadašnjeg ljubimca Dušana Vlahovića u redove omraženog im Juventusa prethodne zime.

 

 

Traba napomenuti da Luka Jović u redove Fiorentine stiže bez obeštećenja, ali je njegov dosadašnji klub, Real Madrid zadržao pravo na 50% budućeg transfera srpskog reprezentativca.

Dvadesetčetvorogodišnjem Luki Joviću ovo će biti peti klub u profesionalnoj karijeri. Pre dolaska u Firencu nastupao je za Crvenu zvezdu, Benfiku, Ajntraht iz Frankfurta i madridski Real.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading