Fudbaler Čukaričkog zaludeo Evropu: Dušan Vlahović dobija konkurenciju!

Autor:

Sport

02.07.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih nedelja mnogo se pričalo i pisalo o srpskim fudbalerima koji bi ovog leta mogli da postanu saigrači Dušanu Vlahoviću u ekipi torinkog Juventusa. Do realizaciji niti jednog od navedenih transfer priča nije došlo, ali bi jedna uskoro mogla biti realizovana.

Fudbaler Čukaričkog zaludeo Evropu: Dušan Vlahović dobija konkurenciju!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Kadetski reprezentativac Srbije i fudbaler Čukaričkog, Nikša Delibašić (2006 godište) nalazi se na meti Juventusa.

Ovaj talentovani napadač bio je strah i trepet za golmane širom Srbije u nedavno završenoj Kvalitetnoj ligi, postigavši 25 pogodaka, uz veliki broj asistencija.

Ovo je još jedan dokaz da su Kvalitetne lige, po interesovanju najvećih evropskih klubova pravo merilo vrednosti kada su u pitanju mlađe kategorije. Posle odlaska Đorđa Gordića 2004 godište u Mančester Siti, te Marka Popovića u Bajern iz Minhena, njihovim stopama bi trebao da krene i Nikša Delibašić, za koga fudbalski stručnjaci kažu da u mnogome podseća upravo na srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Foto: Facebook.com/Omladinske lige Srbije

Nikša Delibašić

 

Istovremeno kako saznajemo, Nikša Delibašić je zainteresovao i skaute nemačkog Red Bul Lajpciga, pa ostaje da se vidi kojem jatu će se mladi fudbaler prikloniti i da li će uopšte ovog leta napuštati Banovo brdo.

Nikša Delibašić je rođen 8. februara 2006. godine. Do sada je prošao kompletnu fudbasku školu Čukaričkog, a za reprezentaciju Srbije do 16 godina odigrao je tri meča i postigao dva pogotka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading