Čukarički ne staje: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se vraća na mesto uspeha?

Autor:

Sport

04.06.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnji prelazni rok još uvek zvanično nije ni započeo, a ekipa Čukaričkog je već sada obavila veliki posao.

Čukarički ne staje: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se vraća na mesto uspeha?

Foto: Starsport

Miloš Ninković

Sa punim pravom ekipa sa Banovog brda smatra se trećom ekipom po kvalitetu kada je srpski klupski fudbal u pitanju.

Prethodnih dana ekipa Čukaričkog je već obelodanila dva veliak transfera. Naime, od naredne sezone belo-crni dres poneće nekadašnji fudbaler Partizana Đorđe Ivanović, a njemu će se pridružiti i igrač ponikao na beogradskoj "Marakani" Luka Adžić.

Međutim, planovi Čukaričkog se tu ne završavaju. Kako se saznaje, u ekipu sa Banovog brda ovog leta bi mogao da se vrati i nekadašnji reprezentativac Miloš Ninković koji je prethodnih sedam godina proveo u ekipi Sidneja.

Republika

Foto: FK Čukarički

Miloš Ninković - uskoro ponovo na Banovom brdu?

 

Tridesetsedmogodišnji Miloš Ninković ponikao je u ekipi sa Banovog brda za koju je nastupao od 2002. do 2004. godine kada se preselio u redove kijevskog Dinama. Punih devet godina Ninković je bio stanovnik ukrajinske prestonice, a zatim se seli u francuski Evijen iz kojeg je 2013. godine stigao u redove Crvene zvezde.

Pre odlaska na australijsko tlo. još jedan kraći period je proveo u Evijanu, da bi kao što je već rečeno do ovog leta nastupao za Sidnej.

Ukoliko se obistine informacije o povratku u srpski fudbal, jasno je da će ekipa Čukaričkog u narednoj sezoni predstavljati ozbiljnog protivnika Večitim rivalima, a uz malo sreće, možda i grupna faza UEFA Lige konferencija neče predstavljati nedosasanjani san.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading