PREŽIVELA UDAR GROMA: Kada je munja udarila u kuću, ostavila je Slavicu bez SLUHA, porodicu SPASILA jedna okolnost

Autor:

Vesti

08.07.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavka Nešić iz Zaječara u mladosti je preživela udar groma, pa joj tako ni danas nije svejedno kada zagrmi i naiđe olujno nevreme.

PREŽIVELA UDAR GROMA: Kada je munja udarila u kuću, ostavila je Slavicu bez SLUHA, porodicu SPASILA jedna okolnost

Foto: Printskrin/YouTube/ZA MEDIA

Kaže da je imala puno sreće što je cela njena porodica preživela, mada je ona sama pretrpela posledice jer joj je, kaže, od tada oslabilo čulo sluha i tokom celog života koristi slušni aparat.

Slavka je tada imala 24 godine, dan je bio sunčan i ništa nije slutilo da će se opasno nevreme nadviti nad njenim gradom.

- Bilo je sunce, odjednom se zadao oblak. Kuća je bila još nesređena i bez struje. To me je možda i spasilo. Kad je počela kiša, krenula sam ponjave da sklonim sa prozora. Kako sam otvorila vrata, samo sam osetila da mi je nešto ogrebalo uši, neku prašinu i da se moj dever kotrlja po sobi - rekla je Slavka portal ZAmedia.

Probudila je i supruga, na čiji je krevet, pošto je ustao, pao deo krova. Utrčala je i u sobu da uzme dete, koje je od siline udara groma palo sa kreveta.

Vidim ljudi trče sa svih strana, da pitaju ima li koga živog. Rekli su nam da je grom udario u kuću.

Posledica je ipak bilo, jer Slavka od tada ne čuje gotovo ništa, zbog čega mora da nosi slušni aparat.

- Kad je bila oluja pre neki dan, rekla sam da se brzo zatvori prozor i vrata. Svakome savetujem da se sklanja - kaže Slavka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading