Milan ima novog Zlatana Ibrahimovića: Džabe joj sav kvalitet - Ime je dobila po južnoj srpskoj pokrajini, ali redovno provocira na nacionalnoj osnovi! (FOTO)

Autor:

Sport

02.07.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je u pitanju slučajnost, ili nešto sasvim drugo?

Milan ima novog Zlatana Ibrahimovića: Džabe joj sav kvalitet - Ime je dobila po južnoj srpskoj pokrajini, ali redovno provocira na nacionalnoj osnovi! (FOTO)

Foto: Instagram.com/asllani9

Zlatan Ibrahimović, švedski napadač, poreklom sa naših podneblja, predstavlja istinsku legendu ekipe iutalijanskog Milana, a sada je na stadion "San Siro" stigla igračica koja je takođe rođena u Švedskoj, ime je dobija po južnoj srpskoj pokrajini, a igra na istoj poziciji kao i legendarni napadač.

Kosovare Aslani nova je igračica ženske ekipe Milana i pored činjenice da po mnogo čemu podseća na slavnog kolegu iz muškog kluba treba napomenuti da su njih dvoje već imali prilike da se sreću dok je Ibrahimović nastupao za pariski PSŽ, a članica tog kluba bila je  Kosovare Aslani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kosovare Asllani (@asllani9)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kosovare Asllani (@asllani9)

 

Švedska reprezentativka ovog leta pojačala je "Roso-nere", a predstavlja jednu od najboljih navalnih fudbalerki ženske fudbalske reprezentacije Šveddske. Njeni rodtitelji vode poreklo sa područja Kosova i Metohije, pa je upravo po južnoj srpskoj pokrajini i dobila ime.

I pored svih fudbalskih kvaliteta, Aslani je poznata i po čestim skandalima. Ima istetoviranog albanskog orla, a zdušno je podržala albanske fudbalere u Švajcarskoj reprezentaciji koji su provocirali srpske reprezentativce, a treba istaći da i ona neretko na isti način proslavlja pogotke u nacionalnom dresu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading