Pao je potpis: Reprezentativni napadač stigao na Marakanu!

Autor:

Sport

08.07.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje stiglo je u redove crveno-belih.

Pao je potpis: Reprezentativni napadač stigao na Marakanu!

Foto: Starsport

Marakana

Jedna od najtalentovanijih srpskih fudbalerki, Nina Matejić novo je pojačanje Ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Nina ima svega sedamanest godina, a već se može smatrati standardnim članom najbolje srpske ženske fudbalske reprezentacije koju predvodi selektor Predrag Grozdanović.

Foto: Instagram.com/_zenski_fudbal

Nina Matejić

 

Tokom dosadašnje karijere Nina Matejić je nakon mlađih starosnih kategorija koje je provela u ekipi ŽFU Zvezda B 2018, prešla u ekipu Požarevca, a prethodne sezone nastupala je za zemunsku Slogu u kojoj je pokazala sav raskošni talenat.

Potpisom ugovora sa crveno-belima može se smatrati da se Nina vraća u klub u kojem je ponikla i čiji je veliki navijač, a istovremeno ŽFK Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje za sezonu u kojoj će klub sa "Marakane" pokušati da prekine višegodišnju dominaciju subotičkog Spartaka.

Nakon potpisa Nine Matejić očekuje se da će uskoro dres Crvene zvezde poneti i iskusna Ivana Damnjanović koja je prethodnih osam godina provela u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading