Pleni i na terenu i van njega: Oršoja Vajda – jedna od najboljih i najlepših srpskih fudbalerki! (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije je trijumfom nad izabranom selekcijom Nemačke ostvarila jedan od najvećih trijumfa u istoriji.

Pleni i na terenu i van njega: Oršoja Vajda – jedna od najboljih i najlepših srpskih fudbalerki! (FOTO)

Foto: Instagram.com/orsoja_vajda/printscreen

Ekipa selektora Predraga Grozdanovića našla se u situaciji da sama odlučuje o svojoj sudbini i u ovom momentu plasman u baraž za Svetsko prvenstvo 2023. postaje realna opcija. Odlučujući meč biće odigran 2. septembra kada će naše fudbalerke ugostiti selekciju Portugala.

Pored navedenih rezultatskih uspeha, Srbija se može pohvaliti i činjenicom da u svojim redovima ima jednu od najlepših evropskih fudbalerki.

U pitanju je Oršoja Vajda. Dvadesetpetogodišnja fudbalerka igra na poziciji štopera. Rođena je u Kanjiži gde je svoju igračku karijeru započela u lokalnom klubu. Nastupala je i za ekipe Potisja i Metalmanije, a 2013. godine postaje članica subotičkog Spartaka čiji je član bila do prethodnog leta kada se obrela put Budimpešte gde je ponela dres ekipe MTK-a.

 

 

Sa Subotičkom ekipom Oršoja Vajda je stigla do osam pehara nacionalnog šampiona, a trofej namenjen pobedniku kupa Srbije podizala je šest puta.

 

 

O lepoti jedne od uzdanica srpske fudbalske reprezentacije govore njene fotografije koje redovno objavljuje na društvenoj mreži Instagram, a treba napomenuti da ova fudbalerka i pored svih profesionalnih obaveza, ne zapostavlja i obrazovanje.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

25.06.2022 11:01

Nije srpkinja.