Car UDARIO tamo gde najviše boli! Dalila, ti NE TREBA da se razmnožavaš i IMAŠ DECU!

Autor: G. D.

Zadruga

19.06.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ne prestaje da ponižava i vređa Dalilu Dragojević, s kojom i dalje ima strastvene akcije u krevetu, ali prema svemu sudeći, to je jedino što s njom i želi.

Car UDARIO tamo gde najviše boli! Dalila, ti NE TREBA da se razmnožavaš i IMAŠ DECU!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Naime, on joj je, i pored toga što s njom sve vreme deli postelju, rekao da ona, kao žena, nije vredna da se razmnožava i ima decu. Ona je prvo odlučila da mu saspe u lice i prebaci sve što joj je smetalo od početka njihovog odnosa, ne očekujući da će od njega dobiti takvu povratnu reakciju, od koje će joj pozliti.

- Ne mogu da te slušam više koliko si loš čovek, idi radi i nemoj više da mi smetaš. Skloni mi se s puta. Nemoj da me diraš više. Tvoja blizina je loša. Ti si loš da nema dalje. Ti si obeležen loš - galamila je ona na sav glas, a onda je Filip Car osuo:

- Da li shvataš da je svaka moja reakcija za tvoje dobro? Kad te verbalno uništavam, dobro je za tebe. Ti si nenormalna žena i niko te ne voli. Ološ si!

- Juče sam čula da ti se gadim, pa si onda rekao da to nije istina - rekla je Dalila Dragojević, vidno razočarana.

- Mogu i ja tebi da prebacim Anđela - odgovorio je Car.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević Filip Car

 

- Nemam potrebu da pričam s njim, kada presečem, presečem. Ne idem u Rajski vrt, gde je on - rekla je ona, pa nastavila da mu prebacuje, a onda joj je preselo od njegovih uvreda:

- Ja iznosim činjenice, a ti si neko ko ustane, pa kaže da nikoga nije unesrećila. Evo ovaj momak Dejan je puno propatio zbog tebe. Kako ne ustaneš i ne kažeš da si napravila hiljade zala?! Koliko si samo ljudi povredila, kujo raspala. Nisi zaslužila da se razmnožavaš, kujo jedna zlobna.

Iako su i posle ove svađe imali seks, on joj je saopštio da ona nije za vezu, već samo za kres, te da ne želi vezu, već samo kombinaciju, na šta je ona skočila ko oparena i počela da proklinje sebe što je opet pala na njega.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević Filip Car Zadruga 5

 

- Ne možemo biti zajedno, teška si. Bolje je da ne budemo u vezi, ali da imamo neke stvari - rekao je Car.

- E pi*ka ti materina. Ne znam šta radim s osobom koja kaže da me treba samo izje*ati i sada sam opet ovo dopustila - proklinjala je sebe Dalila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

19.06.2022 06:03

Koliko puta je rekla da je pogresila , pa opet , pravila istu gresku ? Koliko puta je presla preko njegovih uvreda samo da bi se je**la sa njim ? Ona Dokazala da je egocentricno smece.