"NAJTEŽE MI PADA BOŽIĆ! Žena mi je umrla, a Miki me ostavio"!

Zadruga

07.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Đuričić, otac učesnika "Zadruge" Mikija Đuričića, otvorio je dušu za Srpski telegraf i otkrio da će Božić dočekati i provesti sam u kući u Kupinovu, pa se prisetio prošlih srećnih dana kad je božićne praznike proslavljao sa porodicom - pokojnom suprugom Mirjanom i sinom Mikijem.

RepublikaFoto: Promo foto
Očajan bez sina: Mirkom Đuričić

Naime, Mikijev otac je sam u porodičnoj kući u selu Kupinovo dok mu je sin u rijalitiju. Kako nam je priznao, najteže mu pada što više nema velikih slavlja u kojima je okružen ljubavlju porodice, s kojom je iščekivao goste na najradosniji praznik u godini.

Mirko: Kuća mi je pusta, nemam s kim da nazdravim i česnicu da lomim. Gledam ka kapiji, čekam ga da mi se vrati, sve se nadam da ću ga videti

- Božić je stigao, a meni nema sreće kao nekad što je bilo. Pravili smo velika slavlja uz obilje hrane i pića, komšije su nas posećivale da čestitaju, da se počaste, mi smo u goste išli na ovaj praznik, lepa su to sećanja i vremena. Sad se sve promenilo, život mi se ceo preokrenuo, ništa više nije kao nekad, pa čak ni ovi dani, sad najviše osećam prazninu. Božić sam iščekujem, to mi najteže pada od svega. Žena Mira mi je umrla, Miki me je ostavio samog i ušao u "Zadrugu". Nekada smo svi skupa sa velikom radošću dočekivali praznike, a ja sad sam pored televizora jedem, pijem i gledam sina - poručio je Mirko i dodao:

RepublikaFoto: facebook.com/MikiDjuricic
Navikao na rijaliti: Miki Đuričić

- Stalno gledam ka kapiji, čekam ga da mi se vrati, sve se nadam da ću ga videti. Oko praznika mi je uvek teže, sam sam ostao. Kuća mi je pusta, nema glasa da se začuje, neko da mi se nađe, da mi prinese neko nešto, da porazgovaramo, da se radujemo božićnoj trpezi. Nije mi lako. Mira je umela sve da nas okupi, pa da spremi hrane da biraš. Česnica od rane zore zamiriše, pa se obilje svega na sto iznese i čeka se ko će ti prvi u goste doći. Svi u selu smo se radovali, ja sam goste dočekivao, a sad niti imam s kim da Božić dočekam niti da nazdravim u rano jutro i česnicu da lomim. Sam ću morati da spremim šta budem mogao, umem ja, ali već sam star, nisam više spretan kao što sam bio, teška su mi vremena došla - zaključio je Mirko Đuričić za Srpski telegraf.

 Mira je umela sve da nas okupi, pa da spremi hrane da biraš. Česnica je od rane zore mirisala, a sada nema ko da mi se nađe

Oženiću Mikija, pa će da priskoči ženska ruka!

Mikijev otac je istakao da mu poslednjih dana, kad nije u kafani, najveće društvo pravi televizor, preko kog prati sva dešavanja u "Zadruzi".
- Sad vreme često provodim u kafani, popijem koju, pa popričam tu sa ljudima kad mi je kod kuće sve pusto. Baš sam se prisećao kako sam sa Mirom lepo provodio ove praznične dane prethodnih godina, bila je spretna i jaka žena, sve je na svojim leđima mogla da iznese. Nema dana da ne pomislim na sina, upalim televizor, pa gledam "Zadrugu", a deluje mi da ni njemu nije lako. Bori se kako zna i ume, nedostaje i njemu kuća. Teško mi je kad ga napadaju i nerviraju, kratak fitilj ima. Bar kad znam da je dobro, pa ćemo praznike zajedno da slavimo, možda ga i oženim, pa da nam u pomoć priskoči i ženska ruka - iskren je stariji Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading