Mima Šarac imala AFERU NA NOĆ pre Zadruge sa Kulićkinim BIVŠIM: Danijel Višić otkrio da je IZNUĐIVALA NOVAC od njega, a onda je saznao da RADI ZA PARE! (ŠOK PREPISKA)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

19.03.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs došao je do šok prepiske u kojoj se otkriva pravo lice Milane Šarac iz Zadruge 5, a imala je aferu sa Danijelo Višićem, bivšim dečkom Miljane Kulić!

Mima Šarac imala AFERU NA NOĆ pre Zadruge sa Kulićkinim BIVŠIM: Danijel Višić otkrio da je IZNUĐIVALA NOVAC od njega, a onda je saznao da RADI ZA PARE! (ŠOK PREPISKA)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Zadrugarka Milana Mima Šarac šokirala je sve svojim ulaskom u rijaliti ,,Zadruga 5", naročito kada je uplovila sa oženjenim čovekom Nikolom Grujićem Grujom u ljubavnu aferu. Međutim, dosta se spekuliše čime se Mima bavi van rijalitija, a mi smo uspeli da dođemo do šokantnog saznanja, odnosno koliko je ova mlada zadrugarka sposobna i na koji način je uspevala da dođe do velike svote novca. 

Istraživanjem, portal Republika.rs došao je do saznanja da je Mima samo nekoliko dana pred ulazak u rijaliti imala kratkotrajnu aferu sa ni manje, ni više, bivšim dečkom Miljane Kulić i gradskim momkom, Danijelom Višićem, koji je prošle godine takođe bio takmičar ovog TV formata. Kako smo uspeli da saznamo preko izvora bliskog ovom dvojcu, Mima je od Danijela pokušavala da iznudi novac kako bi imala da kupi sebi garderobu za rijaliti. 

 

- Oni su se nešto upoznali, dopisivali, bukvalno pre nego što je ušla u rijaliti. Devojka je pokušavala na sve načine da dođe do njega i uspela je, mala je sposobna, samo ću vam to reći, a vi procenite šta to znači. Voli da koketira, voli da izaziva i tako je uvek uspevala da dobije ono što joj treba, ako me razumete. Ne znam tačno, ali mu je tražila baš velike pare, ona je tada bila niko i ništa, javnost nije znala za nju, pa je htela da se bar na ulasku pokaže kao neka skupocena starleta, a ona je obična... - govori izvor upoznat sa slučajem za Republika.rs. 

Ovim saznanjem, stupili smo u kontakt sa Danijelom, koji nam je potvrdio ovu priču. Međutim, to nije sve, Višić je odlučio da raskrinka Mimu Šarac do kraja, pa nam je ispričao sve šta mu je radila, koliko novca mu je tražila, kao i zbog čega je odlučio da stavi tačku na odnos sa njom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mima (@mimasssssssss)

 

- Upoznao sam Mimu i Sanju Grujić na nekoj privatnoj žurki, par dana pre neg što je ušla u rijaliti. Posle se nismo ni čuli, ni videli, nešto me je jednom cimala da joj dam 500 evra da bi imala da kupi stvari za Zadrugu, ja joj nisam dao, jer sam dobio informacije ko je i šta je devojka. Iskulirao sam je posle toga. Nemam više čet sa njom, jer sam obrisao zbog devojke, da mi ne ljubomoriše, ali ona mene i dalje prati na Instagramu, ja nju ne - govori Danijel za Republika.rs i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mima (@mimasssssssss)

 

- Kada sam čuo da je radila za pare, nisam hteo ništa sa njom, ona se meni predstavila kao fina, slatka i dobra devojka, kao da je časna sestra, a drugi dan mi već šalje poruku i traži mi pare, ali je bila uključila onaj režim za nestajanje na Instagramu, pa poruke nisu mogle da se sačuvaju. Imam prepisku sa jednom devojkom koja mi je rekla da se Mima j**ala u Švici za pare, zajedno sa Sanjom. To nisu moje tvrdnje, nego saznanja od drugih ljudi, kada sam saznao to, ja sam odustao i iskulirao je - priča Danijel Višić za Republika.rs. 

Mi smo uspeli da dođemo do prepiske između Danijela i devojke koja mu je otkrila čime se sve Mima bavila u Švajcarskoj, a detaljnije možete pogledati u nastavku. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mima Šarac Zadruga 5 prepiska

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading