Tara Simov ZGRĆE OGROMAN novac posle DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge: Bivša zadrugarka otkrila koga sada LJUBI, našla LJUBAV koja je promenila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.03.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov posle Zadruge 5 se totalno promenila!

Tara Simov ZGRĆE OGROMAN novac posle DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge: Bivša zadrugarka otkrila koga sada LJUBI, našla LJUBAV koja je promenila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge", a sada je pokazala kako vreme provodi napolju.

Ona je promenila imidž, ofarbala se u svetlu nijansu i sve vreme posvetila sebi. Tara je odmah po izlasku postavila fotografiju sa psom na Instagram, a sada i video snimak i pokazala koliko ga voli.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara Simov Instagram

 

"Ima li veće ljubavi?", napisala je Simova uz objavu na kojoj se vidi da je pas liže i da je ona raspoložena i nasmejana.

Inače, Tara je svog psa nazvala April, a dok je bila u rijalitiju čuvao joj ga je Nenad Aleksić Ša sa kojim sada nije u dobrim odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Simova je jednom prilikom i videla ljubimca dok je boravila u rijalitiju, kada je plakala i nervirala se zbog toga što je nije prepoznao i što ju je grizao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading