Potresna životna ispovest rokerke Tanje Jovićević: Ostala sam na ulici gladna, gola i bosa - Proćerdala sam stan i sav novac! (VIDEO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

19.03.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

* Poslednjih pet godina sam preživela uz pomoć prijatelja, ali ne mogu ni ja stalno nešto da tražim * Moguće je i ne jesti kad je situacija takva *Čovek može i bez hrane i bez cigareta *Mama i ja smo trpele psihičko zlostavljanje oca *Majci je srce puklo u mojim rukama *Bolje je što nemam decu * Kroz život mi je falila ljubav

Potresna životna ispovest rokerke Tanje Jovićević: Ostala sam na ulici gladna, gola i bosa - Proćerdala sam stan i sav novac! (VIDEO)

Foto: Milan Kostić

Nova epizoda video formata "Ispovesti", u produkciji Republika TV-a, donosi ispovest pevačice Tanje Jovićević

Rok pevačica, nekadašnja članica benda Oktobar 1864 Tanja Jovićević pre nešto manje od mesec dana izašla je iz "Zadruge 5" i završila na ulici, bez krova nad glavom.

 

Trenutno boravi u pansionu na Ibarskoj magistrali i, dok strepi gde će sutra prespavati, za Republiku, otkriva kako je počeo njen finansijski krah.

 

O zlostavljenju oca, majčinoj smrti, kao i borbe za potomstva govorila nam je Tanja. A, njenu životnu ispovest možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.03.2022 20:50

Zeljko Mitrovic joj je prijatelj iz mladosti pa bi trebao da joj pomogne, to za njega nije nista a njoj bi bilo puno