UBIĆU Anu! Dalilini KRICI se prolamali Zadrugom: URADIĆU TO KADA NIKO NE BUDE BIO TU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević uputila je jezive pretnje smrću Ani Jovanović.

UBIĆU Anu! Dalilini KRICI se prolamali Zadrugom: URADIĆU TO KADA NIKO NE BUDE BIO TU!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car ne prestaju sa žestokim raspravama otkako ju je Hrvat zamenio mlađom devojkom Anom Jovanović, a pale su i pretnje, kao i divljačko ponašanje. Bivši par imao je svađu posle svega što se dešavalo u periodu kada je Dalila bila u tajnoj sobi i na ekranu gledala kako je Car nastavio da opšti s 19-godišnjom zadrugarkom. Posebno ju je dotuklo to što je Hrvat poručio da će ovu devojku zaštititi od svih, pa se Dalila osilila i zapretila svirepom osvetom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car svađa

- Tu malu ću zaštititi od tebe, nedajbože da joj naudiš, neće ni tebe da bude, je l' ti jasno? Kravetino jedna - rekao je Car.

- Ne može niko od mene da je zaštiti, ja ću da je ubijem kad niko ne bude bio tu, ni kamere neće da snime. Ni bog je neće sačuvati! Pomiri se s tim da si loš čovek! Mene ne diraj, ne diram te. Tri dana pričaš o meni - dodala je Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car o Ani Jovanović

- Nisam pred tobom - odgovorio je on, gledajući je začuđeno.

- Gledala sam te, sve si najgore pričao o meni. Gmazino jedna raspala. Nemoj da te guja ujede da te opet čujem - govorila je Dalila kroz zube.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Zola: Miljana, smeškaš mi se, ponižavaš svoju Bebicu!

Miljana Kulić takođe je bila tema zadrugarima koji su gledali snimke da je pred novim dečkom Nenadom Macanovićem spopadala Lazara Čolića Zolu. Na sve to, ona se i ovom prilikom smeškala Zoli, dok je Bebica snužden sedeo pored nje.

- Ti si jako loš čovek i ušao si ovde da bi me iskoristio - obratila se Miljana u jednom trenutku Zoli.

- Ti tvoji imaginarni ljudi koji hoće nešto da mi urade mogu ku*ac da mi popuše. Sve vreme me gledaš i smeškaš mi se, ponižavaš svoju Bebicu. Ti nemaš nikakvog poštovanja prema njemu. Ovo što sada radiš pokazuješ koliko si loša i mali čovek - odbrusio joj je Zola.

Prvo su razgovor obavili sami, a potom se sukob nastavio u Beloj kući, za crnim stolom i to još žešće i skandaloznije. Voditeljka Ivana Šopić ih je pitala o njihovom odnosu, a tenzija je samo ključala. Filip je u jednom trenutku prišao s leđa Dalili, zapušio joj usta i delovalo je kao da će da se potuku, a onda je poljubio. Ona je pokušala da se istrgne, ali je Car upotrebio silu, držao ju je za ruke, a onda se ona smirila i sela, baš kao da je dobila dozu smirenja.

- Vi kažete da ona želi ovo i da će ovako da ispadne žrtva i želi da bude jadna. Ja ću od nje da se sklonim - rekao je Filip, aludirajući na Anu, koja je sve vreme na meti njegove bivše Dalile.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car svađa zbog Ane Jovanović

Njihov sukob nastavio se i u večernjim časovima prilikom "Gledanja snimaka".

- Ti ne bi mogao da legneš pored mene posle reči koje si izgovorio za mog oca, strica i moju majku. Tvoja pljuvačka ne može više da se spoji s mojim ustima. A naročito nećemo imati odnose posle tvojih odnosa s "dežurnom". Ti nisi taj koji treba više da pita moje prijatelje kako sam, da li sam dobro - skočila je Dragojevićka na Filipa čim je prokomentarisao njene suze.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car Gledanje snimaka

- Ti si ku*coubica. Ubijaš ih sve. Ana će da strada zbog toga što je primila tvoj. Dalila će da je odrobija, budi ubeđen - umešao se Lepi Mića kad je sagledao celu situaciju.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading