Lukas TUŽIO Grand i traži 100.000 EVRA! Folker PONOVO goni produkcijsku kuću od koje već potražuje 10 MILIONA!

Autor:

Zabava

18.03.2022

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aca Lukas se ne zaustavlja, tužio ''Grand''.

Lukas TUŽIO Grand i traži 100.000 EVRA! Folker PONOVO goni produkcijsku kuću od koje već potražuje 10 MILIONA!

Foto: ATA Images

Folker Aca Lukas odlučio je da se ne zaustavi na tužbi koju je podneo protiv RTS-a, Olivere Kovačević i članova žirija festivala Pesma za Evroviziju, već je tužio i ''Grand produkciju'', prenosi Kurir.

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas tužio Grand

Kako se navodi, pevač je protiv njih podneo tužbu jer su prema njegovim tvrdnjima neovlašćeno naplaćivali zaradu od njegovog dueta sa Milicom Pavlović, ''Kidaš me''

Naime, Lukas smatra je ''Grand'' bespravno prisvajao novac od zarade od pregleda na Jutjub platformi, kao i da su sporna izvođačka prava koja su registrovana u agenciji "Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora" (PI). Na osnovu toga Lukas smatra da je oštećen za iznos od 100.000 evra i toliko i potražuje od "Granda" u sudskom postupku. Podsetimo, Lukas je već jednom tužio ''Grand'' i traži 10 miliona evra.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milicu Pavlović navodno tužio Grand

Takođe, već neko vreme kruži priča da je "Grand" tužio Milicu Pavlović, navodno zbog toga što je ona sebe prijavila kao vlasnika izvođačkog prava dueta "Kidaš me", ali se po ovom pitanju oglasio se i ''Grand'' koji je demantovao ove navode.

- Apsolutna je neistina da je "Grand produkcija" ikada uputila ikakvu zamerku, a kamoli tužbu protiv Milice Pavlović ili njene karijere, na koju smo veoma ponosni, budući da je potekla u "Zvezdama Granda". Milica je svakodnevni i rado viđen gost u svim našim emisijama i u produkciju uopšte, a naša saradnja je, na obostrano zadovoljstvo, više nego sjajna - navodi se u saopštenju "Granda".

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading