SVE ŠOKIRALA: Ana Jovanović otkrila da li je Mensur KRIV za njen i Anđelov RASKID! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.03.2022

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" Ana Jovanović otkrila je da li je Mensur kriv za njen i Anđelov raskid.

SVE ŠOKIRALA: Ana Jovanović otkrila da li je Mensur KRIV za njen i Anđelov RASKID! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnjeg dana nastavljena je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje koje je bilo za Anu Jovanović.

- Kod Darka si rekla da znaš da si bolna tačka Milici ida će se ona prepasti da nisi u vezi, da li to znači da ti je ipak stalo do Mensura? - glasilo je pitanje.

- Pitao me je Darko da li mislim da je ljubomorna na mene, a moj raskid nema veze sa Mensurom, niti bilo kojim drugim momkom odgovorila je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

Naredno pitanje bilo je za Mensura Ajdarpašića.

- Ne grliš se, ne ljubiš se kao pre. U krevertu joj okrećeš leđa, kratko je zagrliš, uzeo si jorgan, pa čak i staviš medu. Milica ti to stalno prebacuje - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarapašić

 

- Ja je volim, da je grlim, grlim je. Drago mi je da sam dobio posteljinu jer možemo da uklopimo. Što se tiče mede držim je jer je to poklon od nje, milo mi je da zagrlim i njega - rekao je on.

- Bila sam ljubomorna na medveda, sad mi i on smeta. Sad je bilo podjednako, jedno drugome pružamo pažnju. Na svbaki sat vremena mi tepa drugačije - dodala je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading