GLAVU BIH JOJ OTKINULA DA MOGU: Ljuba Pantović brutalno oplela po Dalili, a onda je spomenula i Dejana!

Autor: Dragana Žikić

Zadruga

26.02.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović oglasila se za portal Republika.rs te prokomentarisala razgovor Dalile Dragojević i Husa Mujića.

GLAVU BIH JOJ OTKINULA DA MOGU: Ljuba Pantović brutalno oplela po Dalili, a onda je spomenula i Dejana!

Foto: Instagram/youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari su tokom jučerašnjeg dana bili u prilici da se čuju sa najbližom porodicom, a nakon što je Filip Car razgovarao sa ocem, red je bio i na Dalilu Dragojević (detaljnije pogledajte OVDE)

Ekipa portala Republika.rs kontaktirala je Dalilinu drugaricu, Ljubu Pantović koja nam je prokomentarisala Dalilin razgovor sa ocem, Husom Mujić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Huso Mujić

- Mislim da je gospodin Huso preblago njoj rekao svoje mišljenje. Trebalo je to da bude konkretno i onako kako jeste. Ne da joj kaže “onaj te gađa limenkom” nego da kaže “zar ideš sa onim ko te pljuje u lice, ponižava,vređa živo i mrtvo”. Da je pita gde joj je nestalo dostojanstvo i samopoštovanje?! Ja bih joj rekla da bih joj glavu otkinula da mogu, posto izgleda vise mene boli kad nju Filip vređa,nego nju samu - rekla nam je vidno uznemirena Ljuba Pantović, a ona prokomentarisala onos Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6

Aleksandra Nikoilć i Dejan Dragojević

- Mislim da Dejanu uopšte nije trebala sad veza ni sa kim, ni sa Aleksandrom ni sa bilo kojom devojkom. Pokazuje patologiju kao i svi ostali. Te ljubomora, pravila, pljuvanje, raskid, pomirenje… Sve veze unutra je jezivo bolesne, bedne i mizerne. Ukratko, opis za sve veze unutra je “fuj" - rekla je Ljuba Pantović za portal Republika.rs

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading