MILJANA PROGANJA GOCU TRŽAN? Kulićeva NE PRESTAJE DA ZOVE, pevačicu MOLI SAMO JEDNU STVAR!

Autor:

Zadruga

31.01.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić odlučna je u nameri da sina Željka upozna sa sestrom po ocu, Lenom, te svakodnevno zove Gocu Tržan kako bi je nagovorila da se deca upoznaju.

MILJANA PROGANJA GOCU TRŽAN? Kulićeva NE PRESTAJE DA ZOVE, pevačicu MOLI SAMO JEDNU STVAR!

Foto: ST/D. KADIĆ,

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' ne prestaje da šokira svojim postupcima, te je tako nakon što je ''sahranila'' živog Zolu, odlučila da stupi u kontakt sa pevačicom Gocom Tržan.

Republika

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official/Zadruga Official/ printscreen/TvHappy

Miljana Kulić hoće da upozna sina Željka sa sestrom po ocu Lenom

Naime, kako se navodi, Miljana smatra da je krajnje vreme da se Ivanova ćerka Lena koju ima iz braka sa Gocom, upozna sa bratom Željkom, prenosi Svet.

- Miljana je obećala da će se potruditi da konačno upozna brata i sestru. Mislila je na Gocinu ćerku Lenu i svog sina Željka. Ona danima pokušava da dobije Gocu na telefon, čak joj je pisala i na Instagram ne bi li je nagovorila da se sastanu i upoznaju decu. Goca za to naravno neće ni da čuje, ali je Miljana uporna. Ona sa Ivanom nema nikakav kontakt, a i zna da on sa ćerkom ne komunicira već duže vreme, pa zato želi preko Goce da upozna Željka sa sestrom po ocu. Ne znam što je navalila, ali baš se nameračila - priča izvor blizak Miljani i dodaje.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Miljana Kulić moli Gocu Tržan da se deca upoznaju

- Ona je pokušala kada je izašla iz rijalitija da sredi odnos i sa Ivanom, pa je on došao u Niš da vidi sina, ali su se posvađali posle pola sata. Još tada je imala ideju da njega ubedi da se on potrudi da obnovi kontakt s Lenom, pa onda da upozna i Željka sa njom. Mislim, realno, bilo bi lepo da se deca znaju, nisu oni ništa krivi, ali… 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Radenko

31.01.2022 12:29

Miljana je klasični progonitelj popularnih i poznatih ličnosti.

Odgovori 10 1
Nikola

31.01.2022 14:57

Sve za slavu i medijski prostor.

Odgovori 10 0