DALILA I CAR U VRELOJ AKCIJI! Dragojevićka ZAJAHALA ljubavnika pred Dejanom, UZDASI se prolamali sobom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.01.2022

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Dalila Dragojević nisu mogli da se suzdrže, te su pre gašenja svetala završili ispod jorgana i započeli sa razmenjivanjem nežnosti.

DALILA I CAR U VRELOJ AKCIJI! Dragojevićka ZAJAHALA ljubavnika pred Dejanom, UZDASI se prolamali sobom! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car pomirili su se i nastavili sa svojom romansom, ali kako kažu ovog puta je sve na drugarskom nivou. Pa se tako drugarski maze, ljube i naskaču jedno na drugo pred ostalim zadrugarima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević se pomirili

Naime, njih dvoje sve manje uspevaju da se suzdrže, te su sinoć odmah nakon intervjua uleteli pod jorgan planinu, ne sačekavši čak ni da se svetla ugase i počeli da razmenjuju nežnosti, dok su ih ostali zadrugari posmatrali.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević ispod jorgana

Kako se jorgan neprestano pomerao, postalo je jasno da postaje sve vrelije, a onda je među zadrugarima nastao muk kada je Dejan prošao i ispratio dešavanja, te niko nije krio da je situacija neprijatna.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vlada

31.01.2022 09:10

Bljak za nemoral. Preljubnici.

Odgovori 25 2
Ana

31.01.2022 09:48

Bravo Dalila, babi si pokazala još jednom kakva si kćerka i koliko vredi tvoja zakletva.., nikad više tvoja kćerka neće... Ako to radiš ocu kako da ti bilo šta verujemo o tvojoj ljubavi i životu sa Dejanom. Ti neprekidno lažeš, smišljaš priče, lažno se kaješ, imaš nervne lomove kad te uhvate u laži i priteraju uza zid ( laži ti otkriva Đedović, Karić ti razotkriva manipulacije a Dejan te minira u svakom izlaganju iako je nažalost, još opsednut Dalilom )i manipulišeš sa svima sa kojima možeš da ti pruže podršku. Ko normalan može da ti veruje Dalila? Jedino Sanja Marinković iz nekog razloga.

Odgovori 55 19
monika

31.01.2022 10:03

sramota sta su sebi doyvolili daj boye napolje da ih pljuju kad iyadju gade se svima

Odgovori 34 7
Voisin

31.01.2022 16:45

Ima ljudi koji se nemogu suzdrzati od sexa ako im se prilika ukaze.🎯🧨💞💣 Ma krkajte se narode pred svima,ako vas nije stid😎💥💨😵🥴