ZAVRŠILI U ISTOM KREVETU! Dejan Dragojević i Aleks nikad bliži, Dalila će ODLEPITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.01.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević odlučio je da se u potpunosti posveti svom odnosu sa Aleksandrom Nikolić, te je i ovog jutra pred spavanje odlučio da joj se ušunja u krevet.

ZAVRŠILI U ISTOM KREVETU! Dejan Dragojević i Aleks nikad bliži, Dalila će ODLEPITI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević sve je opušteniji prema devojkama iz Bele kuće, ne obazirući se više na bivšu suprugu Dalilu Dragojević koja je odlučila da se pomiri sa svojim ljubavnikom Filipom Carem. 

Dragojević već neko vreme gradi svoj odnos sa Aleksandrom Nikolić, te svako jutro pred spavanje dođe u njen krevet kako bi razgovarao sa njom i pomalo se izmazio.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić zajedno u krevetu

Tako je bilo i ovog jutra. Naime, on je legao pored Aleks i započeo razgovor, a nije krio da u svakoj reči pomalo flertuje sa Nikolićevom, dok se ona topila u njegovim pričama

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić razgovaraju

Ona je zatim odlučila da mu kaže spisak ljudi sa kojima je dobra u Beloj kući, a potom počela da mu prepričava intervju koji je imala sa Darkom Tanasijevićem, što je on pomno slušao.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić flertuju

Njihov odnos je očigledno sve bliži, a njegova bivša ljubav Dalila Dragojević ne krije da joj sve to smeta i svoju ljubomoru iskazuje kroz dobacivanja i ogovaranja, te joj zasigurno ni ovoliko pokazivanje simpatija neće lako pasti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading