PROCURILA FOTKA LJUBE PANTOVIĆ OD PRE 18 GODINA! Evo kako je izgledala bez ESTETSKIH korekcija i GRUDI OD 25.000 EVRA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović objavila je fotografiju kojom je pokazala javnosti kako je izgledala pre 18 godina.

PROCURILA FOTKA LJUBE PANTOVIĆ OD PRE 18 GODINA! Evo kako je izgledala bez ESTETSKIH korekcija i GRUDI OD 25.000 EVRA! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović neretko svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram počasti vrelim i eksplicitnim fotografijama, a sada je odlučila da pokaže kako je izgledala pre 18 godina.

- Za promenu jedna normalna slika od pre, ja mislim, 18 godina. Slika je nastala u Budvi, na terasi teretane gde sam trenirala dok sam bila na odmoru - napisala je Ljuba.

 

 

Ljuba nikada nije krila da se podvrgavala estetskim korekcijama i hirurškim zahvatima, te je nedavno otkrila i koliko para su je koštale grudi.

 

 

- Šest puta sam operisala grudi i konačno sam zadovoljna. Koštalo me je 25.000 evra, ali ne žalim. Operacije sam sama finansirala, jer ne dozvoljavam da mi iko išta plaća. Ne bih podnela da neko ide okolo i priča da mi je kupio grudi - rekla je Ljuba nedavno za domaći medij.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading