OTAC MIKIJA ĐURIČIĆA DOŽIVEO MOŽDANI UDAR! Zadrugar primio STRAVIČNE vesti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.01.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Marko Osmakčić sinoć su imali prvo verbalni, a zatim fizički okršaj, tokom kog je pčelar iz Kupinova rekao da je dobio potresnu vest iz spoljnog sveta

OTAC MIKIJA ĐURIČIĆA DOŽIVEO MOŽDANI UDAR! Zadrugar primio STRAVIČNE vesti! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne svađe Marka Osmakčića i Mikija Đuričića, nakon verbalnog okršaja, došlo je i do fizičkog, zbog čega su zadrugari odmah skočili da ih razdvoje, a potom i obezbeđenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić i Marko Osmakčić svađa

Međutim, jednu rečenicu koju je izgovorio Miki svi su primetili i naježili se. Naime, nakon što je pokušao mirno da razgovara sa Osmakčićem i objasni mu situaciju, Đuričić više nije mogao da trpi Markovu viku, te je skočio na njega, rekavši:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić i Marko Osmakčić fizički kontakt

- Vidi, meni su danas javili da mi je tata imao moždani udar - vikao je Đuričić, dok su ga zadrugari razdvajali od Osmakčića.

Podsetimo, produkcija svaki put javi takmičarima kada se desi nešto u porodici, poput bolesti ili smrti, a onda je na zadrugarima da li će napustiti rijaliti ili ostati.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading