PREPUSTILI SE STRASTIMA! Nakon svađe i suza, završili POD JORGANOM, celu noć razmenjivali nežnosti, a ujutru nastavili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan i Dalila Dragojević sve su prisniji, a da prevazilaze svakodnevne svađe i prepirke pokazuje i to što ležu i bude se razmenjivajući nežnosti.

PREPUSTILI SE STRASTIMA! Nakon svađe i suza, završili POD JORGANOM, celu noć razmenjivali nežnosti, a ujutru nastavili! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoćno veče je bilo burno za bivši bračni par Dalilu i Dejana Dragojević koji su se pred svima svađali, a Dejan je u jednom trenutku i zaplakao, što je još više iznerviralo Dalilu, međutim bez obzira na sve njih dvoje su zaspali zajedno ispod jorgana zagrljeni.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan i Dalila se probudili zagrljeni

Kako su zaspali tako su se i probudili, te su nastavili da razmenjuju nežnosti, a kako trenutno izgleda sve probleme su za sada ostavili iza sebe i odlučili da se prepuste strasima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zana

28.12.2021 12:28

Ona je takva kakva je, manipulatorka, ohola, samoljubiva. On glupan NECE SEBI DA PRIZNA da ga ona ne voli. Place , preti da ce nauditi.... ako bi ga ona ostavila. Ponasa se kao dete od 5 godina koje se plasi i place da ne bude ostavljeno. A , slino se plasi da ga ona ostavi, jer je godinama ziveo lepo na njenoj grbaci, pritom nista ne radeci. Ziveo kao lord u zemlji dembeliji. Ona mi uopste nije simpaticna zbog ponasanja kojeg pokazala, ali , iskreno je sazaljevam sto bez emocija razmenjuje neznosti sa slinom slinavim , da slino u zadruzi ne bi nesto naudio. Suma sumarum, nije ona problem. Problem je on, jer je nezreo, neradnik, koji ce sve uciniti da bi i dalje ostao na njenoj grbaci.

Zana

28.12.2021 13:14

Zeno, najsigurnije ti je da se u Zadruzi otkacis od ex muza - slinavca , neradnika, parazita.

Zana

28.12.2021 13:52

Manipulatorka i parazit ispod jorgana. Ha, ha, ha. Oboje od toga imaju svoju racunicu.