ČORBA MALTRETIRAO TEODORU! Pobegla u Švedsku što dalje od njega: GOVORIO JOJ JE DA JE NIŠTARIJA!

Autor:

Zadruga

28.12.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanković raskinuli zbog psihičkog maltretiranja.

ČORBA MALTRETIRAO TEODORU! Pobegla u Švedsku što dalje od njega: GOVORIO JOJ JE DA JE NIŠTARIJA!

Foto: youtube.com/Republika

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović izgledali su kao jedan od retkih parova koji imaju perspekitvu da opstanu nakon rijalitija, ali nažalost to se nije dogodilo. Iako nikome nije bilo jasno šta se dogodilo, svi su bili šokirani kada se saznalo da je Čorba prevario Teodoru sa Majom Marinković, ali kako se navodilo to nije bio razlog raskida, jer je Bilanovićeva za to saznala preko televizije tek nakon što su prekinuli svoju romansu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Čorba prevario Teodoru sa Majom Marinković

Međutim, izvor koji je blizak paru otkriva detalje odnosa Teodora i Čorbe, a koji tvrdi da ništa nije bilo tako slatko i lepo kao što je izgledalo pred kamerama.

- Tea i Čorba su u dva navrata bili u vezi. Prvi put veoma kratko, i to pre nego su se ponovo našli u rijalitiju - počinje da priča drugarica bivše zadrugarke, i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Čorba i Teodora u Zadruzi

- Tokom njihovog prvog zabavljanja Čorba je pokazivao ozbiljne izlive ljubomore, što je Teu prilično opterećivalo. Kontrolisao ju je, branio joj je da izlazi sa drugaricama, uzimao joj i telefon kako bi pronašao nešto sumnjivo i kompromitujuće. Ona je tada spremala svoj prvi singl, snimila je atraktivan spot, a Milan je sve to teško podnosio. Uz sve to, bili su i fizički udaljeni jer ona živi na relaciji Švedska - Srbija. Ta situacija je samo dodatno potpirivala Čorbinu nesigurnost i raskid je bio jedino rešenje.

Iako su mislili da se više neće pomiriti, susret u ''Zadruzi'' ih je ponovo spojio, te su shvatili da emocije nikada nisu prestale.

- Prostor imaginarijuma ih je zbližio i evocirao uspomene. Tu su se sreli posle dužeg vremena pa su se ponovo smuvali. Tea je bla ubeđena da se on promenio, pa su i nakon izlaska ostali u vezi, planirali su i zajednički posao, ali tokom jeseni upali su u još veću krizu nego prvi put - otkriva izvor i dodaje:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Čorba vređao Teodoru

- Čorba je odjednom počeo da omalovažava Teodoru. Govorio joj je da je bez njega niko i ništa, vređao i na sve načine diskreditovao njen rad uprkos tome što je iskoristio njen talenat i poznanstva kako bi snimili duet i spot. Epiteti kao što su kurva, drolja i ništarija bili su nezaobilazni u njegovom obraćanju. Verbalno nasilje je bilo žestoko pa je Tea smogla snage da raskine i neko duže vreme ostane u Švedskoj. Sada je tamo i oporavlja se od toksične veze u kojoj je bila - završava izvor za Alo!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
миле

28.12.2021 09:40

koji želudac treba da imaš da bi bila sa ovim sinom od Dj Krmka? gastarbajterska seljana

Odgovori 18 0
Željko

28.12.2021 14:17

Čorba je ubedjen da je lep. Evo malopre na TV izjavio.

Odgovori 14 1
Zana

28.12.2021 15:19

@Željko - Dajte mu naocare sa dioptrijom , da moze dobro da vidi u ogledalu. Tada ce shvatiti da je " lepotan " u pokusaju. Ha, ha, ha, ha,ha.

Odgovori 17 0
Carapanka

28.12.2021 17:15

Haha Corba ubedjen da je lep a u stavri on bije svestan da potvrdjuje Darvinovu teoriju, seljacina

Odgovori 10 1