ZVERKA NAKON PREBIJANJA U ZAVOJIMA I PODLIVIMA: Progovorio zbog čega je dobio BATINE, a evo kako izgleda sada! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

18.11.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkriva kako Aleksandar Bogunović Zverka izgleda sada nakon što su ga prošle noći grupa nepoznatih momaka napala ispred jednog lokalnog kafića.

ZVERKA NAKON PREBIJANJA U ZAVOJIMA I PODLIVIMA: Progovorio zbog čega je dobio BATINE, a evo kako izgleda sada! (FOTO)

Foto: republika.rs

Prošle noći portal Republika.rs saznao je da je bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka pretučen nakon što je izašao iz jednog lokalnog kafića u Užicu. Nakon diskvalifikacije iz rijalitija ,,Zadruga 5" Zverka se povukao iz javnosti, a ekskluzivno za naš portal otvorio je dušu o njegovoj burnoj prošlosti, koju možete pogledati u nastavku teksta u video snimku.

Izvor koji je prisustvovao prebijanju Zverke od strane grupe momaka ispričao nam je svaki detalj, pa čak i da je devojka rijaliti igrača zapomagala na sav glas. Celu vest možete pročitati klikom OVDE.

Mi smo pozvali Zverku, ali on nije bio u stanju da govori, naglasio nam je da mu je potreban mir nakon šoka koji je doživeo. Zverka nam je ispričao razlog zbog kog su ga lokalni momci napali.

Republika

Foto: Republika.rs/Ognjen Bogdanović, Instagram.com

Aleksandar Bogunović Zverka diskvalifikovan

 

- Nisam raspoložen, ljubi te brat, molim te, ono, imaj razumevanja, pozovi me kasnije, moram da odmaram. Razumem ja tebe i čućemo se kada budem bio u stanju, samo malo da mi se ovo slegne! Napali su me, jer su njihove rebe htele da se slikaju sa mnom, razumeš? Ono, likovi su imali problem sa tim, pucao ih kompleks šta li će, ne znam i onda su sačekali da izađem napolje, pa su me nahvatali sa leđa, razumeš batice? Mislim, njih nekoliko je bilo tu, ono, moja ljubav, moja devojka je morala da me gleda takvog - rekao je Zverka za portal Republika.rs.

Mi smo došli do fotografije kako Zverka izgleda nakon što ga je grupa mladića napala na ulici. Zverki je zavijena glava u zavoj, podlivi i masnice svuda po licu, a pogled izbezumljen i izmoren. Devojka ovog intrigantnog zadrugara mu je pomogla da sanira sve rane, a u nastavku teksta možete pogledati kako Zverka izgleda nakon što ga je grupa besnih momaka napala. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Bogunović Zverka nakon prebijanja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

18.11.2021 17:31

Ala ste ga maskirali, svaka Vam čast. Ali preterali ste sa maskama.