AGRESIVNA DALILA KAO ZVER PONOVO NAPALA DEJANA: Dragojevićka ne može da obuzda HISTERIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ponovo je napala Dejana Dragojevića, on je pokušao da je smiri.

AGRESIVNA DALILA KAO ZVER PONOVO NAPALA DEJANA: Dragojevićka ne može da obuzda HISTERIJU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Dalila Dragojević ponovo je tokom večeri nasrnula na njenog venčanog supruga Dejana Dragojevića, ovog puta u garderoberu. Podsetimo, Dragojevićka je tokom danas imala histerični napad, tokom kog je napala Dejana i počela iz sve snage da ga udara, obezbeđenje je jedva uspelo da spreči zadrugarku da ne napravi veći problem koji bi je doveo do diskvalifikacije. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević napala Dejana Dragojevića

 

Međutim, kako ne može da se obuzda svoje agresiju, Dalila koristi svaku priliku da ga napadne, pa je tako sačekala situaciju kada bude nasamo, kako bi napala venčanog supruga. No, njemu nije bilo do rasprave, pa ju je lagano sklonio od sebe, bez agresije. 

- Pi*ko, pi*ketino jedna! - govorila je Dalila.

- Makni se - pomerio ju je Dejan.

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

18.11.2021 02:41

Koliko je udarala muza, koliko je samarala ljubavnika, pa ga udarila i nogom u mosnice, i niko iz ProdUkcije da je kazni , izbaci ? Ucesnici su svesni da je stiti Veliki sef, i sefica, i zato je ne kritikuju. Niko se ne nje ne plasi kako zeli da se predstavi u javnosti. Svesni su ucesnici i gledaoci da je agresivna preljubnica zasticena od "sefova " Dokle ce ona da divlja , lomi, udara, i da za to prima srpske pare? Ne ume da se kontrolise niti da se ponasa. Sama je odlucila da cini preljubu i neka sada ne pravi dramaturgiju divljanjem, histerisanjem, fizickim nasiljem nad muzem kojeg je prevarila sa ljubavnikom na ocigled miliona gledalaca. N A P O L J E OVU MANIPULATORKU , lAMORALNU zenturacu , KOJU NAM uporno NAMECETE DA JE GLEDAMO. Uzas !

Zana

18.11.2021 02:50

U islamskoj religiji zna se kako se postupa sa udatim zenama, preljubnicama, koje prevarile muza. Vratite je u selo gde ima kucu .