PARFEM JE LAKO KUPITI, ALI OBRAZ NEMA CENU: Maja Marinković raspištoljila Dalilu do kraja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Dalila Dragojević polomila parfem Filipu Caru koji je dobio od Maje Marinković, ona se oglasila i prokomentarisala divljaštvo najpoznatije preljubnice.

PARFEM JE LAKO KUPITI, ALI OBRAZ NEMA CENU: Maja Marinković raspištoljila Dalilu do kraja! (FOTO)

Foto: printscreen

 

Dalila Dragojević prošle noći napala je njenog novog dečka Filipa Cara, pa tom prilikom je čak počela i da ga šamara, udara, ali i lomi stvari. Između ostalog, Dragojevićka je polomila i parfeme koje je Filip Car dobio od njegove bivše devojke Maje Marinković, što je u njoj izazvala još veći revolt. 

Dalila je nastavila da vileni, pa je čak i tokom dana nasrnula na njenog venčanog supruga Dejana Dragojevića, pa je čak obezbeđenje moralo da je smiruje, budući da je podivljala kao divlja zver iz šume. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ, E-Stock

Maja Marinković, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

 

Maja je odlučila da progovori za medije, pa je žestoko potkačila Dalilu i udarila na njeno vaspitanje i moral. 

- Što se tiče ovog dešavanja između Cara i Dalile, smatram da ju je nazvao pravim rečima, jer se ona tako i pokazala. Ja verujem da je njemu krivo zbog toga što je ispao loš prema meni, ali to ne menja činjenicu da je on to uradio. Ovo nije kraj, tek je početak haosa - kaže Marinkovićeva odlučno, pa nastavlja:

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković

 

- Dalila je pravi ljudski odron, nasrće na Dejana koji je nedužan u celoj priči, da sam ja tamo, drugačije bi išao tok dešavanja. A što se tiče pafrema, videla sam koliko mu je krivo, samo zato što je to poklon od mene, vi znate da sam ja oduvek bila džek, tako da mi je najmanji problem da kupim novi. Parfem je lako kupiti, ali obraz nema cenu - zaključuje Maja za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

17.11.2021 21:42

I evo, sve snimljeno, novinari napisali da je Dalila nasrnula i tukla muza i ljubavnika, a Veliki sef i Velika sefica ne reaguju, ne diskvalifikuju je. Nagradjuju je. U Z A S . U Z A S. U Z A S. U Z A S. Resenje: kada Dalila opet na njih nasrne, neka je isprebijaju isto onoliko kolIko je ona njih izudarala. I, ne sme da bude kazna za njih DVOJICU, jer ni ona nije kaznjena , a prva ih tukla.